maanantai 2. maaliskuuta 2009

Kissit

ovat kaikkikaikessa ja tietävät sen. Kauhavan reissulla poikkesimme kirpparilla ja löysin ihan itselleni kankaisen paitapuseron vai miksi sitä pitäis sanoa. Levitin pöydälle tutkailtavaksi, käänsin selkäni ja pusero oli vallattu. Ilmeet kertoo: Me ei luovuteta. Muuten kokeneelle kuvaajallekin on haastetta kuvata musta ja melkein valkoinen kissi samaan kuvaan. Mun on vain pakko tyytyä tällaisiin otoksiin. Tuunasin tuota vaatetta ja siitä tuli pidettävä.



Kansalaisopiston "Antiikkinallet"- kurssilla tein joku vuosi sitten mohairkarvasta koiran.
Päässä, takajaloissa ja hännässä on nivelet. Sisällä on puulastuvillaa.



Tämä on vielä nimetön. Olisiko sinulla hyviä ehdotuksia? Karva oli nuistaakseni "Sugar" nimeltään. Palaan nimiasiaan vielä myöhemmin, jos en saa yhtään ehdotusta.Tämä muistuttaa melkoisesti jotakin aitoa koirarotua, mutta en hallitse niitä yhtään. Ulkokuvauksen aikana naapurini luuli aidoksi ja tunnisti koiraksi.

5 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Kyllä on kiiltäväkarvaisia ja hyvin voivannäköisiä sun kissat!Koira on suloinen, niin pehmeän näköinen että mieli tekis silittää :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on söpö koiruunen ja helposti luulis aidoksi! Täytyy miettiä sille arvoistaan nimeä:D Nuo kissitkin ovat niin niin söpöjä! Mä nyt olen elukkahullukin kaiken muun lisäksi.

hekku kirjoitti...

Ihanat kissit!

Mun piti kattoa tuota ylempää koirakuvaa monta kertaa ennenkuin silmä suostui uskomaan, että se ei oo oikia. Hieno!

Kaisa kirjoitti...

Minäkin luulin ensin että olet hankkinut kissuille kaverin! :D Valitettavasti olen huono keksimään nimiä...

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Minäkin luulin ensin koiraa oikeaksi ennen kuin aloin lukea tekstiä. Onpa kivannäköinen kaveri.