tiistai 19. lokakuuta 2010

Raitaa 2

 Samaa Raitalankaa oli jäljellä samoinkuin  kova hinku tehdä lisää sukkia. Näissä toisena lankana on 7 -veikkaa kanervan värisenä, 3.5 numeroisella pyöröllä molemmat sukat yhtäaikaa varresta alkaen,  kaksi kerrosta vuorotellen kummallakin langalla, vahvistettu kantapää ja nauhakavennus kärjissä. 
 


 


Yksivärinen lanka tuli toiseen sukkaan päältä ja toiseen kerän sisältä. Varsia tehdessäni langat olivat niin takussa, että jäi sellainen tunne, että setvin sotkuisia lankoja koko ajan. Sekaisten lankojen setvimistä pidän terapiana ja olen useasti tunnustanut, että keriessäni vyyhdiltä, annan tahallani lankojen sotkeutua saadakseni selvitellä.
Lapoja tehdessäni langat eivät sitten ihmeekseni  kiertyneet toisiinsa yhtään (Lankakeiju selvitteli niitä huomaamattani )  ja kutominen sujui niin hyvin, etten huomannut ajoissa aloittaa kavennuksia. Ette usko, mutta mun piti pärvööttää pitkästi, muuten olis tullut sukista kokoa 47.
Molempia lankoja väi vieläkin ja uudet sukat ovat tulossa, nyt aloitin kärjestä ja teen varsia niinkauan kuin lankaa piisaa.

10 kommenttia:

intsu kirjoitti...

hurmaavan värikkäät sukat:) Aivan tulee iloiselle mielelle niitä katsoessa!

Anneli kirjoitti...

Todella pirteän iloiset sukat :)

Matleena kirjoitti...

Minustakin erityisen nätit värit näissä sukissa! :)

Sipi kirjoitti...

Onpas ihanan väriset sukat!

Sude kirjoitti...

Kauniisti raidottuvat sukat. Hyvä idea laittaa yksiväristä toiseksi, laitanpa korvan taa ja hyödynnän itsekin sitä :)

Maila kirjoitti...

Ja on kauniit minunkin mielestä. Aion kyllä kokeilla tuota raidoitusta yksivärisellä ja raitalangalla, oon kyllä aikonu jo ties kuinka kauan, mutta jospa sekin päivä vielä tulee. Kivaa katella täällä muiden töitä ekaksi ja sitte aloittaa jotain omista jämälangoista. Ihania neuleita sulla.

Paula, Rakkauden talossa kirjoitti...

Vaikken yleensä violetista kovasti innostukaan, tässä näyttää todella kivalta!! Kauniit sukat!!

Kangaskasa kirjoitti...

Aivan ihastuttavat sukat! Pitää pistää värimaailma muistiin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kivanväriset sukat.

Una kirjoitti...

Voi kun miekin osaisin kutoa kantapään... =)