lauantai 13. marraskuuta 2010

Palmikoita ....

jatkuu niinkuin Lapaskuukin. Nyt rasoina, selän  puolella palmikoita ja kämmenpuolella pidennettyä helmineuletta, noin 10 vuotiaalle ja lankana Pirtin villalanka ja tuttuun tapaa lähtevät hyväntekeväisyyteen.
Onnekseni on nykyaikana vielä olemassa useitakin hyvähtekeväisyyskohteita. Ihan itselle tykkään tehdä kämmekkäitä, mutta eiväthän ne mun käytössä kulu puhki ja omia lapsia, kun minulle ei ole, on mukava toteuttaa neulomisinnostustani  ja nauttia siitä, että vielä on tarvitsijoita lapasille ja rasoille.Lähipiirini olen kyllästänyt sukilla ja rasoilla, pipoilla ja huiveilla!

5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kyllä on arvokasta kunsaa vielä oikeat lintaat. Ovat lämpöisiä ja kauniita. Minäkin tykkään sellaisista "räpikkäistä" vaan talvellä pidän ohuita rukkasia.

Sude kirjoitti...

Kauniit on lapaset.Ihanaa kun on vielä tuommoisia hyvä sydämisiä ihmisiä, jotka auttaa pulassa olevia ilman voitontahtoa. Sinun tekemillesi sukille ja lapasille on varmaan monta kiitollista ottajaa.

Anneli kirjoitti...

Kaunis on malli näissäkin lapasissasi :)

Tellu kirjoitti...

Tuo on kiva malli, taidan kopioida. Minullakin olis kova halu neuloa kasa tumppuja ja sukkia ja muuta tarpeellista, mutta aikaa niin vähän ja aloitin sen pitkän neuletakinkin tähän hätään :)

Matleena kirjoitti...

Nätit lapaset olet taas tehnyt! Tykkään noista palmikoista. :)
Sama tahtoo olla täälläkin, että tekemisintoa on enemmän kuin villasten tarvetta lähipiirissä. Onneksi veljeni saavat lapsenlapsia kun ei itselle taida tulla, on aina uusia pieniä sukitettavia ja lapastettavia isotädillä. ;)