torstai 8. joulukuuta 2011

Luukku 8

paljastaa mukavan matkan saaliit......
Pussin kyljestä jo moni tunnistaa paikan. Aamulla  suunnistin Ystävän kanssa Päntäneelle Tapion kauppaan  perinteiselle (onkohan se ?) jouluajelulle ja ostoksille. Melkein päivälleen 2 vuotta sitten olimme samanlaisella matkalla. Pieni sumusade ja nollakeli muuttui jo räntäsateeksi Kauhajoen kirkolta  Päntäneen suuntaan käännyttäessä. Perillä maassa oli lunta ja kaupassa ollessamme sitä oli tullut runsas 5 cm lisää ja pyry tuntui vain tihenevän.
    Paljon jäi ihania lankoja kauppaan sillä ostin vain ennalta laaditun listan mukaan tarpeeseen, siis huiveihin, sukkiin, myssyihin, lahjaksi ym.  Toki sallin muutaman pienen kerän tulla mukaani vaikkapa vain ilokseni.
  Osallistuin myös alpaca -juhlaan ostamalla vajaan kilon verran tulevaa projektia varten.
 Ajokeli ehti muuttua, vaikka välimatka  on vain noin 70 km,  ja kotona ei ollut satanut mitään.
                 Kiitos Ystävälle matkaseurasta!

11 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Oletpa hankkinut hyvänlaisesti upeita lankoja. Nyt sitten puikot viuhuu ja kaunista kivaa tulee.

Kardemumma kirjoitti...

Upea paikka tuo Tapion kauppa. Minä en ennen joulua sinne ehtinyt, joten tilasin äkkiä netissä ja tuotteet tuli mukavasti matkahuollon kautta. Joulun jälkeen - välipäivinä kenties - teemme sinne retken ystävän kanssa.

Sipi kirjoitti...

Kiitos Heleena mukavasta päivästä :)
On se aina kokemus käydä Lankatalossa, paljonhan sinne nytkin jäi ihanuuksia odottelemaan seuraavaa matkaa ja hyvä niin, mennään sitten taas..meinasin että kun langat loppuu, vaan ei ne taida meidän varastot tekemällä aivan heti loppua...siis mennään kai taas keväällä, kyllä me silloin viimeistään taas tarvitaan uutta lankaa ;)
Hyviä, ihania ostoja teit!

Lammas kirjoitti...

Tällaisia lankasaaliita on aina ilo katsella!

Matleena kirjoitti...

Voi miten ihana lankoja sinäkin olet hankkinut! Sipin langat jo ihailinkin. Minä jään edelleen haaveilemaan Tapion kauppaan pääsystä. ;D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Pitäisiköhän joskus oikein hankkiutua Tapiolle, niin kovasti olen siitä kuullut...

Sirpa kirjoitti...

On se hyvä, ettei työt tekevältä lopu ;)
Melkeinpä voin arvata, minkälaiset varastot sinulla on noita lankoja, kun tiedän minkälaiset varastot mulla on villoja,paperinarua,erilaisia papereita ja muuta tarpeellista (ja vähemmän tarpeellista)... mut onneksi ne ei mee "pahaksi" edes ajan kanssa :)

Sude kirjoitti...

Olispa kiva joskus päästä oikein paikanpäälle tuonne kauppaan. Netin kautta olen sieltä jo monesti tilannutkin ja hyvin on palvelu pelannut.

Anneli kirjoitti...

Pikkasen vihreänä katselen tuota ihanaa lankakasaa !

Voi harmi, kun kaikki kivat lankakaupat on niin kaukana :((

eevamummo kirjoitti...

Ihanan paljon lankoja!! Ja kauniita!!

Äipän touhut kirjoitti...

Tapion kaupassa käynti kannattaa aina. Nyt sulla on paljon lankaa, jään odottamaan mitä sinä teet langoista.Ihana, nyt kun hieman lunta.