perjantai 28. syyskuuta 2012

Tartuin haasteeseen

Joku päivä sitten näin Lankapirtin Matleenalla hauskan kuva haasteen. Olen nähnyt niitä muuallakin, mutta nyt aloin miettiä löytyisikö täällä sellaista kuvapaikkaa.


10 KUVAA KESÄÄN -haaste!
Haasteessa seurataan kuvina saman maiseman muuttumista talveksi, sitten kevääksi ja taas kesäksi. Tarkoituksena on kuvata ikkunan maisema nyt, seuraava kuukauden päästä ja taas seuraavassa kuussa jne. Ja viimein kerätä kuvat kollaasiksi ja kappas, kun 10 kuvaa on otettu, on pian juhannus!

 Asun kulmatontilla ja joka ikkunasta näkyy naapureita tai katua, mutta yksi ikkuna avautuu pihaan.  Kuva on muutaman päivän takaa. Aurinko paistaa puolenpäivän aikaan. Vasemmassa reunassa on pressuautokatos, jonka varjo tulee kuvaan. Alhaalle tulee varjo syreeni- ja juhannusruusupuskasta, niiden edessä kukkii vielä samettiruusut ja krassit omissa  ruukuissaan. Oikealla yläreunassa näkyy osa rivitalonaapurin pylväshaavasta  kadun toiselta puolelta ja meidän vastaleikattu orapihlaja-aita on siistin näköinen. Jos oikein tarkasti katsoo, niin voi erottaa valkoisia ja pinkkejä syysleimuja keskellä kuvaa.
Seuraavassa lokakuun kuvassa kerron sitten lisää.....
 
           

                 Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tämä onkin kiva haaste. Onpa kiva seurata maiseman muuttumista. Ihanaa viikonloppua

kosotäti kirjoitti...

Kiva kun siekii tulit mukaan.
Ikkunastasi on kaunis näkymä.

sirkkis kirjoitti...

Tuo on hauska seurattava koko vuoden aikana. Itse kuvasimme omakotitalomme pihaa eri aikoina vuoden mittaan. En ennen ollut tajunnut kuinka kauniissa ympäristössä asuimme. On hauska katsella sinun pihasi muuttumista ja millainen talvi tulee.

bemu kirjoitti...

Voi, nyt minä ryntään apajille ja teen tuon saman, otan pihasta kuvan joka kuukausi :)) Hauska seurata vuodenaikojen kulkua.
Täällä ainakin tällä hetkellä näkyy vain vesisadetta, päivä toisensa jälkeen...
Mukavaa alkavaa lokakuuta!

Matleena kirjoitti...

Kivaa, kun sinäkin lähdit mukaan tähän ja saadaan seurata sinunkin pihaasi kesään saakka. :)