lauantai 17. marraskuuta 2012

Messuilla

Tampereella vietin Systerini kanssa koko perjantaipäivän. Aamulla aikaisin lähdimme kansalaisopiston Opistolaiskunnan järjestämälle matkalle ja iltapäivällä 16 maissa alkoi  paluumatka.
Yhtään pitempään ei olisi jalat enää kantaneet.
    Yllätin ihan itseni, kun tarkastelin kotona messuostoksiani.
Tarpeellista, puikot ja lankaa...
Höyrysilittimen esittelijä ansaitsi 10 pistettä huomauttamalla, että huivin pingotus on tämän laitteen johdosta  tästä lähin historiaa. Onhan se kokeiltava, "pakkosaadafiilis" tuli heti, mutta ostopäätös viiveellä ja toiselta myyjältä.
Mielenkiintoinen ja hyvä messupäivä, paljon kaikenlaista nähtävää ja saattoipa joku ideakin jäädä muhimaan, tuttujakin nähtiin...
         

6 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Hyvät ostokset. Mielenkiinnolla odottelen miten höyrysilitin toimii huivinpingotuksessa.

sirkkis kirjoitti...

Odotan mielenkiinnolla tuon höyrysilittimen käytöstä saamiasi tuloksia. Ihania lankoja ostit.

kosotäti kirjoitti...

Moni on näköjään siellä messuilla käynyt, harmi että olivat niin kaukana.
Hyvät ostokset olet siekin tehnyt.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Järkevät ostokset, minulla ei ollut :) Mutta tuota samaa ruskeaa paljettilankaa ostin Tapiolta. Ei voinut jättää färin vuoksi. Huvittais tehdä siitä joku virkattu vaate, mutta en ole vielä keksinyt mitä. Jos ei muuta niin sitten päätyy tuubihuiviksi.

Matleena kirjoitti...

Mielenkiintoista, voiko huivin pingotuksen korvata höyrysilittimellä! :O Jos toimii kuten myyjä lupasi sinulle, niin jonossa mennään kaikki huivintekijät ostamaan tuollaista. ;)

Sipi kirjoitti...

Hyvät, tarpeelliset ostokset! Höyrytyslaite on kätevä.. omani hajosi hiljattain ja on ollut ihan kamalaa kun pitää yrittää taas silitysraudalla höyrytellä.