sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Lauantaishoppailua

Huhtikuun viimeisenä lauantaina AbineitoM vei minut ajelulle ensikertaa. Ajolupa  on lähes vuoden vanha ja oma autokin on ollut  useamman kuukauden käytössä. Matkamme kohde oli   Suomen suurin kyläkauppa Tuurissa, jonka tunnus on jättikokoinen OnnenKenkä-monumentti. Muutamat muutkin olivat liikkeellä.
    Pihalla huomasin mainoksen Rakennusmestari Harjakaisesta, mutta mulle se ei sano mitään, kun en ole koskaan katsonut yhtään  Putous-ohjelmaa. Katsojia tuo  veti ympärilleen. Minä en kyllä nähnyt mitään, mutta riitti, kun kuulin. Kovasti tuntui väkeä hauskuuttavan.
  Ostokset on tehty, pitsat syöty ja kotimatka  voi alkaa. Huoltoasema OnnenLiekin parkkipaikalla  sain kuvaan menopelin, niin ja hyvän ja turvallisen kuskin.
   
       Pilvisestä päivästä jäi aurinkoiset muistot!


5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Samassa paikassa ja samoihin aikoihin. Harjakaista emme katselleet kun ei kuulu meidän mieltymyksiin.

*VEKKI* kirjoitti...

Harjakainen puolestaan asuu meidän lähellä. Tuurissa pitäisi käydä, olen tullut uteliaaksi kun niin paljon siitä puhutaan.

Marjut kirjoitti...

Reilu kymmenen vuotta sitten on tullut kyläkaupassa käytyä, mutta siihen se onkin jäänyt.

*VEKKI* kirjoitti...

Heleena, kukka VEKIN blogissa on Himalajan jalkalehti. Todellakin kuin Jouluruusun kukka.

Sirpa kirjoitti...

Kyllä tuolla Tuurissa tulee sillon tällöin käytyä, mut eipä se oikeestaan tavallista ostoskeskusta kummempi paikka (loppujen lopuksi) ole. Löytöjä siellä aina tekee, mut ku se on paikkana niin iso, niin ainakin minä väsähdän jo puolen välin jälkeen ja kiinnostus loppuihin juttuihin hiipuu... Tulee "ähky" olo ja haluu päästä vaan pois :)
Mut silloin tällöin paikka ihan jees...