perjantai 24. lokakuuta 2014

Kännykkäni


            otti nokkiinsa, voi surku, tällaista en enää mistään saa...
                                               
  Vaihdoin operaattoria oltuani noin 20 vuotta yhden ja saman operaattorin asiakkaana.  Mitään syytä vaihtoon ei ollut, mutta nuori pirteä puhelinmyyjä sai ylipuhuttua.
  Kännykkäni oli 7vuotta 1 kk vanha, siis vanha...
  Sillä siunaamalla hetkellä, kun yhteys katkaistiin, katosi kännykästäni näyttö.
   Vuonna 2007 oli Nokialla vielä varaa painattaa 115  sivuinen käyttöopas.
  Uuden halvan nokialaiseni käyttöohje on 1/3 tuon koosta ja siinä on 29 sivua ohjetta, toiset 30 sivua on pientä pränttiä koskien  tuotetietoja, turvallisuutta, hyväksyntätietoja, vaatimustenmukaisuusvakuutusta ja palveluehtoja, mitkä puuttuivat vanhasta ohjekirjasta kokonaan. Näin tämä maailmanmeno  kehittyy...
  Kaiken sekoilun keskellä olen välillä istahtanut rentoutumaan kutoen.  Aikuisen miehen kokoa olevat sukat menevät pukin pussiin. Käytin näihin  loppulankoja 7 veljeksistä.
 Kokeilin varteen ja lapaan päälipuolelle nyt kovasti muodissa olevaa kerrosrivinousua
    Portailla sukkia kuvatessani satoi jäätävää tihkua, mutta pihamaa on vielä valkoinen päivällä raivonneen tuiskun jäljiltä.

                   Talvista tunnelmaa viikonloppuusi!


7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Voi puhelinta:( Mun 6510 on varmaan 8 vuotta vanha! Alkuperäinen akkukin toimii vielä hienosti, ei tarvii ku kerran tai kaksi viikossa ladata. Puhelimella soitan puheluita, vastaan niihin ja joku tekstari silloin tällöin. Ei oo ees kameraa. Mutt pois en vaihda ennenkuin on ihan pakko. On tää vaa niin hyvä kaveri.

mate kirjoitti...

Onnea uudelle puhelimellesi☺
Tosi hyvän väriset on sukat ☺☺

Lauri kirjoitti...

Onnea uuden simpukan käyttöön, vie se hetken aikaa kunnes oppii.

sirkkis kirjoitti...

Tiedän kuinka keljua kun joutuu opettelemaan uutta kännytkkää. Minun tämä nykyinen on n. 3 vuoden ikäinen ja sellainen Nokian peruspuhelin hyvällä kameralla. Kyllä pelottaisi taas opetella uutta. Kivat nuo sukat.

Sude kirjoitti...

Liian hienoiksi alkaa puhelimet mennä ;D Minäkin ostin uuden ja siinä on niin paljon kaikkia toimintoja mitä en ikinä tarvitse. Ohjekirjasta ei tietoakaan, vaan ohjeet pitäisi hakea netistä. Minulle riittää kun puhelimella voi puhua ja lähettää joskus teksivietiä. Käskin tyttären poistaa nettiominaisuuden puhelimestani, ettei tule vahingossa söhlättyä jotain tyhmää ja kallista =D Onnea sinullekin opettelussa uuden kännykän kanssa =)

Auli kirjoitti...

Minulle kävi niin, että myös sorruin totaalisesti myyjän houkutteluun, enkä ole katunut. Jäin heti älypuhelimen pauloihin ja siellä ollaan vieläkin

Marjut kirjoitti...

Onnea uudelle puhelimelle; kyllä käyttö alkaa sujua, kunhan vähän harjoittelet. Nykypuhelimet eivät enää ole yhtä kestäviä kuin vanhat, ehkä liikaa tekniikkaa...