sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kevätpäiväntasaus

Luulin, että silloin yö ja päivä ovat yhtä pitkiä kaikkialla maailmassa. Aikoinaan koulussa niin  opetettiin. Googlaamalla asiasta löytyy paljon tietoa, periaatteessa niin on, mutta sitten monimutkainen ja vaikeasti ymmärrettävä selostus tarkennuksineen.
 Yhtä kaikki: valo on lisääntynyt huimasti lyhyessä ajassa ja näitä joulupukin tuomia lisävaloja ei tarvitse sytyttää, mutta ei aikaakaan kun niistä on taas iloa.
           Huovutetut  tähdet kyllä joutaisivat kesän ajaksi lomalle.

 Netistä löytyy kaikenlaista tietoa.
Sen tiesin, että tänään on Palmusunnuntai, mutta sieltä selvisi, että tänään on  myös Onnellisuuden päivä ja Maailman tarinankerrontapäivä.
Miten sitä ennen pärjättiin, kun ei ollut nettiä.

                       Sunnuntaita Sinulle!

4 kommenttia:

marumummeli kirjoitti...

Niinpä niin, miten sitä onkaan pärjätty kun ei ole ollut nettiä? Joskus tuntuu, että ennen ihmiset taisivat olla enemmän tyytyväisempiä ja ehkä onnellisempia kun kiusana ei ollut nettimaailman villityksiä. :) Nii..kaikessa on hyvät jos huonot puolensa. Mutta mukavaa palmusunnuntaita sinulle.

sirkkis kirjoitti...

Kyllä se oma allakka riittää ja sen tiedon kanssa. Ei sitä viitsi kaikenlaista juhlia kun useinkin ovat hyvin kaupallista hömppää.Toivotan sinulle onnellista päivää ♥

Marjut kirjoitti...

Netti on hyvä renki, mutta isäntää siitä ei auta tehdä:) Mukavaa alkanutta viikkoa!

*VEKKI* kirjoitti...

Kyllä näitä päiviä on jos mitäkin. Keksitään me käsityöntekijöitten riemupäivä ja tietysti kansainvälisenä.