torstai 4. kesäkuuta 2009

Hetkessä helteet ohi

Puutarhavajan katolla tuuliviiri "MUSTA KISSI" osoittaa pohjoiseen ja oikea myrsky riehui puuskissa iltapäivällä. Kuvaan en saanut sitä vangittua. Vajan takana on valkoisia syreenejä ja takana sinisiä. Iso riippakoivu on räjähtäneen näköinen tuulesta johtuen.

Alkutalvesta tein kaarakan seniorinäpissä keepin Ronda ja Fanny langoista, vuorotellen muutama kerros sileää ja toisella langalla ainaoikeaa. Edessä on puinen iso Seinäjoen Käsityömessuilta ostettu erikoinen nappi. Systeri sai tämän lahjaksi.

Vieläkö joku muistaa verkkoponchon. Virkkasin Systerille lahjaksi silloin joskus, Tango Fani langasta luultavasti. Väri on kaunis.

Kuvasin pihalla kukkivia puita, pensaita ja perennoja. Sain oikein Kuningas-ajatuksen koota pihan kukista albumeja, joita sitten vanhainkodissa on mukava selata.
Ojakellukka on tullut omia aikojaan ja saanut jäädä kauniin kasvutapansa takia.

3 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kylläpä sun systeri on saanut kauniita hartianlämmikkeitä. Voi minäkin haluaisin tuollaisen ojakellukan. Toisille niitä kukkia tulee noin vain ja mä joudun kaikkeni yrittää ettei mun kukat kuolisi:D

vekki kirjoitti...

On tosi kivoja lämmikkeitä. Ja tuo Ojakellukka oli meille lapsena Ampiaisekukka. Onneksi on näitä sadepäiviäkin, voi rauhassa paneutua käsitöiden tekoon!

Villavarpunen kirjoitti...

Tosi kauniita käsitöitä sinulla.