tiistai 22. syyskuuta 2009

Syksyn tultua

alkoivat myös harrastukset. Viikonloppuna tein metallilangasta pienen korin ja toistakin jo hyvän matkaa.

Aivan uutena alkoi nukkekodin sisustamiskurssi. Alkuun opettajamme perehdytti meitä kierrätysmateriaalin hyödyntämiseen. Ja voi, mitä kaikkea voikaan käyttää!
Aloitimme korin punomisella. Kuvassa on Nukkekoti-lehden päällä kaksi itse tehtyä koppaa. Oikeanpuoleisen tein jo kurssia odotellessa. Omenat korissa on aivan liian punaisia ja seuraavat koritkin toivon mukaan ovat hiukan parempia.

Seuraavaksi tehtiin topattu kangaspäällysteinen tuoli.

" Hei siellä, voisko joku tulla panemaan valjaat !"

5 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Kiva rautalankainen omenakori! Ja voi noita punottuja koreja! Kuinka noin pieniä voi edes tehdä :o Hauskasti olet kuvannut korit, näyttää siltä kuin ne oikeasti olis tuossa pöydällä ja koira on juuri tulossa tutkimaan korien sisältöä :)

intsu kirjoitti...

Kylläpä on kiva metallikori. Sä sitten jaksat ja kerkeet joka paikkaan. Oi,oi tuota ihanaa nukkekotikurssia!

vaiskai kirjoitti...

Voi juutina, kuinka komeeta koria. Niin rautalankaanen, kun punotutki. Mun koperokourillani ei vain kyllä syntyysi tuallaasia. Kaikki pualta meeteriä piänemmät on mun käsis maharotoon toteuttaa.
Mukavaa on ihaalla toisten kätten töitä.

Kaisa kirjoitti...

Kateus on ruma tunne, mutta ei sille mitään voi - tuo teidän kurssi on varmaan aivan mahtava! Ja ihania töitä olet tehnyt. Kuten Sipi sanoi, mun piti kauan kattella kuvasta, että mikä on lehtikuvaa ja mikä oikeaa tavaraa... :D

Matleena kirjoitti...

Onpa kiva tuo rautalankakori ja somia nuo nukkekotijutut! ;)