maanantai 22. helmikuuta 2010

Olympialaiset

ja Team Finland Neuleolympialaiset kiinnostivat sen verran, että kävin katsomassa tarkemmin. Ymmärsin, että jotain haasteellista tuona aikana pitäis tehdä, mutta lajilistasta en ymmärtänyt hölökkäsen pöläytystä.
Siis omat kisat pystyyn. Vannoin valankin, ensin suorittajana ja sitten tuomarina. Säännöt ovat selkeät ja niitä voi muuttaa. Lupasin tehdä parhaani ja olla tasapuolinen ja joustava.
Ensimmäisenä tavoitteena oli tehdä sytomyssy, yksi joka päivälle.
Penkin alle menee ( niinkuin muillakin), pistesijoille ehkä yllän. Viisi on valmiina ja kirkkaan keltaisesta saa sympatiapisteitä.

Tasapuolisesti olen ollut Toiskan puolella muurarina, puuseppänä, maalarina, ompelijana ym.
Tein hyllyjä, pöytiä, koreja ja lankakeriä. Kaikkia en ole ehtinyt esitellä.

Joustavuus on ollut koetuksella ja kova pakkanen ulkona kuluttaa omalla tavallaan voimavaroja.
Harrastuspiirit: päivä Kaarakassa ja 2 iltaa opistolla ja yhtenä iltana neuletapaaminen kuluttavat joustovaran välillä minimiin. Tästä muuten voisin saada kultamitalin!!

8 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Ihana tuo lankakori. Luulin ensin ihan oikeiksi keriksi. Tuppo oli ujuttanut siihen liinakuvaan itsensä ihan huomaamatta. Vasta kuvia koneella katsellessani huomasin sen käpälät harallaan siinä.

Päivikki kirjoitti...

Ihania koreja! Älä huoli, siun olympiakoitos menee varmasti paremmin kuin niitten urheilijoitten siellä Vancouverissa! Viis Sytomyssyä on hieno saavutus!

Äipän touhut kirjoitti...

Kyllä sun kunto kestää sinun olympialaiset. Kyllähän siinä kiirettä pitää, kun käsitöitä pitäis ehtiä tehdä ja vielä harrastukset päälle. Englannin tehtävä odottaa ja mieluinen käsityö sohvan nurkassa. Kumpaan tartun ??

Seijasisko kirjoitti...

Myssyt ovat perillä ja laitan myssykuvia blogiin loppuviikosta! Kiitos.<3

Sipi kirjoitti...

Eri hauskan kuuloiset olympialaiset sulla, mitalisija on melko varmaan sulla kultaa kun nyt jo viisi myssyäkin tehtynä :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kultaa harrastusten määrästä tulee sinulle! Kyllä Suomen olympiajoukkueessa pitäisi olla meitä käsityön harrastajia, niin tulisi niitä mitaleitakin!

Matleena kirjoitti...

Sinulla onkin hyvät säännöt noihin olympialaisneulojaisiin vai mitkä ne nytovatkaan! ;D Minä en seuraa olympialaisia, niin minä saan tehdä ilman sääntöä käsitöitä! ;DD

Kiitokset OYS:n kampanjaan lähettämistäsi myssyistä! :)

Pitsisukka kirjoitti...

Suloinen tuo pieni lankakorisi!