tiistai 9. helmikuuta 2010

Tuuletin

lahjahyllyn pemistyksen aikaan myös näitä saapassukkia, jotka olivat lähes unohtuneet hyllyn takimmaiseen nurkkaan. Olen kutonut nämä joskus 07 alkupuolella ja mallin napsasin jostain markkinoilta. Sukka oli nimeltään "Ylistaron sukka". Kuvittelin silloin, että se on jokin perinnemalli, mutta nyt en enää tiedä. Mahdoinko tehdä suuren rikoksen, mutta vakuutan että tein omaan käyttöön, tai siis aioin antaa lahjaksi. Ei vain taida löytyä ketään, kuka huolisi. Varsi on tosi pitkä, varmaan pitkälle miehellekin polveen asti.

5 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kauniit sukathan noi ovat. Kyllä ne varmasti monikin mies huolii. Maatalossahan käytetään just tuollaisia ja metsätöissä ja nuoremmatkin mihet käyttää,kun he metsässä ajelevat niillä mönkijöillään.

Sipi kirjoitti...

Kyllä noille sukille luulis ottajia olevan, niin siististi on neulottu ja noi raidat näyttää tosi kauniilta! Hyvät ja lämpimät sukat vaikka pilkkijälle :)

Marleena kirjoitti...

Komiat on sukat!
Luulis nuo nyt jollekin kelpaavan. Nuohan ois vallan mainio tuliainen tai lahja jollekin miehiselle miehelle! ;-D

Pitsisukka kirjoitti...

Varsin kauniit sukat, sanotaan että aika tavaran kaupittelee, moni mies ottaisi varmaan tuollaiset.
Omistan myös ison laatikollisen valmiita sukkia joista tarpeen mukaan annan tarvitsevalle, milloin lahjaksi milloin muuten vain.
Aiemmassa postauksessa on esillä hienot pipot!

vaiskai kirjoitti...

Komiat on sukat. Mä este kattelin tuata kuvaa, ennenkö rupesin lukemahan, ja miätiin pääni puhki, jotta mihinä moon nähäny tuallaasia. No sitte ku luin, jotta soon Ylistaron sukka, niin heti muistin, jotta äireen siskoo niitä kutoo siälä komian kirkon kupees.
Meirän miähet kaikki pitää villasukkia ja olisivat ylen onnellisia, jos saisivat tuallaaset.