torstai 13. toukokuuta 2010

Kutoen

olisi tarkoitus tehdä mohairlangasta neliöitä 20 x 20 cm. Kyseessä on uusi "yhteisprojekti", josta en tiedä yhtään enempää. Tein kokeeksi kaksi palaa ja vilautan täällä teemalla "tältä näyttää".
Lopputulos (jos jotain syntyy) selviää myöhemmin.
Lankana norjalaista Natura Mohair de Luxe hyvin marinoitunutta, hintalappu vyötteessä 100 g:n kerä 29.90 mk (eikö tunnukin oudolta)

Tämä harmaa lappunen on Novitan Rose mohairia. Molemmat kudoin itsetekemilläni puupuikoilla nro 4.

Palat ovt tarkasti mittojen mukaiset, vaikka kuvassa ei siltä näytä.
Tästä päivästä saattaa tulla kesän kuumin päivä, nauttikaamme!

Heleää helatorstaita!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ja taas sinä pääsit yllättämään: itse tehdyillä puupuikoilla kudoit!!! :o Olet sinä monipuolinen harrastaja, ei voi muuta kuin ihaillen ihmetellä! :)

Lämmintä kesäistä päivää sinnekin!

studio-sirkkis kirjoitti...

En ollut kuullutkaan, että puikkoja tehdään itse. Olet tosi moniosaaja. Jännä nähdä mitä nyt on tulossa.

Tellu kirjoitti...

Minäkin aloitin kokeilemaan Kangas-Aitan Millasta. Neuloin koko kerän 6 puikoilla 5-6 lappua ja aika paljon niistäkin tuli yhteensä painoa, jatkoin sitten Novitan Chic-mohairilla ja 7 puikoilla, tuli kevyempi pala 8 g (Millasta 12 g). Pitäis mahd. pian testata tuota juttua (innostuin eilen loppupäivästä kukkapenkkejä putsaamaan...) ja laitta teille viestiä. Kaikkia paloja tarvitaan ja pohjalle voi aina laittaa paksummat. Kiva kun näin tämän postauksen niin tiedän että meitä olevan ainakin muutama, joka on hengessä mukana, kun sähköpostiliikenne on ollut hiljaista.
Tänään vasta ihana päivä on tulossa!

Äipän touhut kirjoitti...

Pitäisi aloittaa noiden lappujen tekeminen. Mulla on ollut käsityörintamalla viime aikoina hieman hiljaista. On ollut niin paljon muuta touhua. Meitä on nyt hellinyt helle muutaman päivän.