lauantai 29. toukokuuta 2010

En vain voi

olla ihailematta kasvun ihmettä, joka kevät uudelleen ja uudelleen....
Kaukaa et näe mitään, pitää mennä lähelle....
Luhurikka...
laulun sanoin "mesimarjani, pulmuni pääskyni mun"....

Rinnatusten suo- ja metsäorvokkien, kielojen, maahumalan sekä sanajalkojen kanssa salavien alla piilossa luonnosta siirrettynä kukkii omalla vuorollaan.

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Sama täällä, aina vain jaksan ihailla minäkin tätä kasvun ihmettä! :) Kevätkesä on niin ihmeellinen! Taas olet kauniita kukkakuvia tänne laittanut. Kylmää ja koleaa on täälläkin, aamun jälkeen ei ole enää sentään vettä satanut.

KristiinaS kirjoitti...

Wau miten upea tuomi kukassaan. Tosi hyvä kuva Kuvausassistentista:)
Jaa, orvokeistasi tulikin mieleen, että voisin vaihtaa blogiini orvokkikuvan lampaiden tilalle, jos sen jostain kuvien syövereistä löydän.
Pari päivää olen nyt kotona ja yritän kirjoittaa joitain saarestakin.

Paula, Rakkauden talossa kirjoitti...

Hei Heleena!
Poikkesit taannoin kyläilemässä Rakkauden talossa - kiitos ja tervetuloa uudelleen!
Epäilit pihassamme "mikä lie puskan" olevan Terttuselja, ja vasta tänään ehdin googlettaa lisätietoja. Sekä Mies että minä mietimme, mahtoiko siihen tulla syksyllä marjoja... Emme muistaneet, takana olevien pihlajien upea syysasu on vissiin aina vienyt kaiken huomiomme...
Terttuselja taitaa kuitenkin olla puuvartinen? Tästä jää pystyyn vain onttoja ruokoja, jotka syksyisin leikkelen kompostiin.
Sinnikäs on kyllä tämäkin Terttuseljan tapaan, aina nousee uudestaan, ehkä tänä kesänä kuitenkin yritän päästä siitä lopullisesti eroon. Ei se ole erityisen ruma, muttei nättikään - mutta sen takana piilotteleva iso kivi on komea, ja puska on turhanpäiten näköesteenä.

Nukkekotiblogisi on ihana, mutta olipas yllätys että sinulla on myös toinenkin kiva blogi! Todella kukkeaa ja monipuolista kuvatarjoamaa! Ja valtavasti kivoja käsitöitä! Selailin vanhojakin merkintojä, oli pakko vaatia Mies nousemaan sohvalta katsomaan 15.4. kuvaa...

Sude kirjoitti...

Onko ihanampaa marjaa kuin mesimarja. Moneen vuoteen en vain ole yhtään tavannut. Lapsena Pohjanmaalla niitä popsittiin, vaan täällä Keski-Suomessa ne on hävinneet.

sirkkis kirjoitti...

Voi tuleeko noihin mesimarjankukkiin oikein marjoja myös??? Ovathan ne kauniita noin vaan marjat ovat makoosen hyviä.

Heleena kirjoitti...

Tämä on yksi ainoa yksilö eikä tulee marjaa. Pölytykseen tarvitaan toinen mieluummin eri kantaa oleva, näin muistan joskus kuulleeni. lähdeteokseni "Kotimaan luonto-opas" kertoo mesimarjan kukkivan huomattavasti runsaammin kuin marjovan.
Viljely lajeja on nykyisin saatavilla.