perjantai 10. syyskuuta 2010

Syyskuun

toinen viikonloppu on alkamassa. Viikko on ollut poikkeuksellisen lämmin ja monella tapaa erilainen. Tänään ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan. Elämä vain on sellaista.
Sukkia ja tossuja on tekeillä, mutta ovat nyt odottamassa, niiden aika tulee taas.
Syksyn aikana olen saanut/ hankkinut kirjoja.
Isompi ja paksumpi kirja on "Koko perheen käsityö- ja askartelukirja" Valituilta Paloilta.
Pienemmän ostin muutamalla eurolla Prismasta vain tuon hyvän nimen takia "Neulo ja virkkaa elämäsi miehelle". On todella aika kutoa jotain oikein mukavaa omalle miehelle ja vaikka muutaman kerran päivässä muistaa sanoa kuinka rakas ja kultainen hän on.

Puutarhassani kukkii vielä kultapallo ja niitä on paljon.

Oikein kaunista ja lämmintä viikonloppua!

4 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihania käsityökirjoja. Olen samaa mieltä, että kun ihminen on tuossa liki ollut niin kauan unohtuu kauniit sanat joskus sanoa ♥

Päivikki kirjoitti...

Kultapallo kuuluu miun syksyn lempparikukkiin. Valitettavasti se ei menesty miun pihassa.

Sude kirjoitti...

On se varmaan mukavaa, kun on pitkä-aikainen kumppani, jonka kanssa jakaa ilot ja surut. Minä olen onnistunut häätämään miehet (m.m. kaksi aviomiestä) elämästäni jo aikoja sitten, enkä varmaan osaisi enää toisen kanssa elääkkään. Joskus kuitenkin tuntuu silti, että olisi se ihanaa, kun olisi toinen jakamassa vastuuta näistä arjen pikku jutuista, välillä ne käy turhan raskaiksi yksin kantaa. Minä todella ihailen ja kunnioitan teidänlaisianne "vanhoja" pariskuntia, (ja pikkuisen kadehdinkin) :=)
Tulipas melkonen vuodatus :)

Sipi kirjoitti...

Niin se ihmisen elämä kulkee, ilo ja suru vuorottelevat. Omaa rakastaan kannattaa muistaa ja helliäkin :)