sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Joulunavaus ja messuilua

Tänään on kaupallinen joulu saatu avatuksi kaupungin keskustassa. Osallistuin siihen katselemalla TV:stä paikalliskanavan joulunavausohjelmaa ja katselemalla ja kuuntelemalla portailla minuutin ajan ilotulitusta.
 Sää on  talvinen,  pakkastakin koko päivän 6 asteen verran.
Ikkunalle laitoin valkoisen tähtilampun (en ajatellut joulua vaan)  valaisemaan tätä pimeyttä.
Lauantaina olin Kansalaisopiston Oppilaskunnan järjestämällä messumatkalla Tampereella. Kaikkea erilaista, erikoista, mielenkiintoista ja  niin paljon nähtävää, etten millään pysty vastaanottamaan kaikkea näkemääni.
Ostokseni jäivät maltillisiksi. Se johtunee eniten siitä, etten enää halua ostaa valmiina, vaan tekisin kaiken tarvittavan itse. Ihailin mm. suuresti vanhoista lusikoista tehtyjä taidokkaita koruja,mutta kun, en osaa pitää koruja, niin on parempi niitä vain ihailla. Jotain pientä ostin nukkekotiin. Pari kerää yksiväristä Fabelia löysin ja kantikkaat sukkapuikot sekä kivi -osastolta soikeaksi hiotun korukiven rodoniitiä, jota löytyy Suomesta siitä kylästä, mistä isäni paappa on lähtöisin. Väkeä oli paikoin aivan tungokseen asti.
     Mukavat messut, vaikka  5,5 tuntia ei riitä kolmen hallin kiertämiseen, niin jalkoja alkoi jo painaa. Onneksi matkat sai istua turvallisin mielin  linja-autossa Ystävän kanssa ja huivia oli kummallakin puikoilla mennen tullen.
      Kiitos Ystävälle messuseurasta!
                    Talvista alkuviikkoa Kaikille!

3 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Miulta jäi tänä vuonna messut väliin - tulee halvemmaksi pysyä kotona =)

Sipi kirjoitti...

Ihana reissu oli! Ja vaikkei tällä reissulla paljon ostoksia tullutkaan niin ideoita ja hienoja töitä nähtiin tosi paljon.
Kiitos taas mukavasta matkaseurasta :)

Auli kirjoitti...

Minullakin oli kiva messureissu. Kuka ties näimme, muttemme tunteneet tosiamme. Oli siellä sen verran ahdasta!