lauantai 30. kesäkuuta 2012

Viimeistelyä

tässä tapauksessa pingoittaminen ei olisi mitenkään tarpeellinen, mutta kun virkkaamani tyynynpäällinen mahtui niin sopivasti puutarhatuolin selkänojaan, niin olkoot hetken.
Kiinteillä silmukoilla virkattuun tyynyn käytin erilaisia jämälankoja yksin- tai kaksinkertaisena. Kesää ja helteitä odotellessa ja pihatöistä selkääni lepuutellessa näitä on tullut virkatuksi muutamia.

      Kesäkuu päättyi täällä sateisena ja hyvin kylmä tuuli puhaltaa tälläkin hetkellä.
   
         

4 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Sama täällä, kuin syksy olisi. No, onneksi minulla on nyt se paljon mainostamani takka, eipä paljon onnituneenpaa alkukesää olisi voinut sen suhteen olla! Tuolisi neulepingotus voisi vaikka jäädä siihen, ja takapuolen alle toinen samanlainen.

kosotäti kirjoitti...

Kyllä on ollutkin kylmä kesäkuu, toivotaan nyt heinäkuulle lämpöä.

Mukavan näköinen selkänoja tuolissasi, anna sen jäädä paikoilleen.

sirkkis kirjoitti...

Tuo selkänojalla olea virkkuu on ihana. Katselin lehdestä kun joku oli virkannut puutarhan tuoleihin istuinsuojat isoäidin neliöstä joka oli jättikokoinen. Tuommoinen selkänojakin on kiva.

Sude kirjoitti...

Kesä onkin parasta virkkuu-aikaa ja tuo on kivan näköinen. Taidan tehdä samanlaisen kun noita langanloppuja kumminkin on.
Täällä oli tänään jo tosi lämmin päivä. Yritän puhallella tuota lämpöä sinne päin, kun minä en näin kuumasta välittäis ollenkaan =)