maanantai 5. toukokuuta 2014

Viisi kuvaa arjesta: Maanantai

 Marjut Simppelit silmukat- blogista hastoi taannoin minut esittelemään blogissa viisi kuvaa omasta arjestani viitenä eri päivänä. Jokaisen kuvan kohdalla pitää myös haastaa joku toinen bloggaaja. Haaste on vapaaehtoinen ja haastettu voi itse päättää, osallistuuko vai ei.
                         Kiitos Marjut!

 Melko pitkään onnistuin lykkäämään aloittamista odottamalla kokonaista viikkoa, jolloin ei arkipyhät häiritsisi.

Jokainen päivä alkaa sudokun ratkaisemisella Ilkka -lehdestä.

Tosin kuva on melkein kuukauden vanha, sillä otin sen viimeisestä lehdestä, kun olin taloudellisiin syihin vedoten lakkauttanut  tilauksen.  Sudotut eivät ihan lähiaikoina kuitenkaan lopu, sillä olen vuosien varrella leikannut talteen kaikki jostain syystä ratkaisematta jääneet. Olen liimannut ne kovakantiseen Anno Domini 2005 kirjaan (Suuri Suomalainen Kirjakerho).
Haasteen loppuosan väistän sujuvasti huomaamatta.
Ps. Kuulin radiosta pari päivää sitten toimittajan juttelevan Facebook issa kiertävästä arkikuvahaasteesta ja hän neuvoi jättämään kuvaamatta sen kahvimukin, varsinkin jos se on sitä jotain tiettyä merkkiä.....
 No olkoon,  kerta kiellon päälle!  


3 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Minulle FB ssä tuo samainen haaste osui rikkinäiselle viikolle ja kuvat siis osin pääsiäisenpyhiä. Mukava seurata noita haastekuvia, meillä jokaisella on samoja asioita , mutta kumminki hauskan erilaisia. Mukavaa viikkoa sinulle.

Marjut kirjoitti...

Jos joku haluaa kuvata kahvimukin, se on jokaisen oma asia ;)

Lauri kirjoitti...

Kiitos haasteesta, katson mitä päivät tuo tullessa.