lauantai 10. toukokuuta 2014

Viisi kuvaa arjesta: Perjantai

 Marjut Simppelit silmukat- blogista hastoi taannoin minut esittelemään blogissa viisi kuvaa omasta arjestani viitenä eri päivänä. Jokaisen kuvan kohdalla pitää myös haastaa joku toinen bloggaaja. Haaste on vapaaehtoinen ja haastettu voi itse päättää, osallistuuko vai ei.  

Arki koostuu monista pienistä asioista ja päivät kuluvat aivan liian nopeasti. Kaikkea sitä mitä aikoi, ei ehdi saada edes alkuun. Välillä täytyy muistella mennyttä aikaa ja ihmetellä miten sitä työssä käydessä ehti mihinkään muuhun. Ja kuitenkin ehti...
Melkoisen osan päivästä vietän tässä nurkkauksessa koneen äärellä. Kirjoittelen paperin nurkkiin hakusanoja, blogiosoitteita, ohjeita nuutamalla rivillä ja  kaikenlaista sillä hetkellä muka tarpeellista, jotta parin päivän päästä arvailen niiden tarkoitusta.
  Välillä jokin asia jää vaivaamaan ja yritän etsiä tietoa ja selvitystä, kuten tänään vero.fi:n sivuilta Verohallinnnon kannanottoja  kohdasta Syventävät vero-ohjeet. Siinä vierähtää helposti tovi jos toinenkin ja blogin päivitys odottaa vuoroaan.
    Tämä Haaste oli mielenkiintoinen ja vaikka yritin etukäteen hiukan miettiä arkijuttuja, niin toteutus ei aivan mennyt suunnitelmien mukaan. Sellaistahan se arki on!
   Kiitos Sinulle lukijani, jos jaksoit olla mukana!
 

         Haaste on vapaa käyttöön!
6 kommenttia:

Lauri kirjoitti...

Kiitos Heleena arkipäivän jutuista tästä on saanut hyvän näkökulman päiväsi hetkistä!

Emilie kirjoitti...

Haa, samoin mullakin on paperilappuja tässä koneen ympärillä, aina jotain tärkeää! pitää laittaa paperille.
Ihan mukava lukea toisten arkipäiväjutuista.

Matleena kirjoitti...

Niin ne arkipäivät(kin) kuluvat nopsaan, ettei todellakaan ehdi kaikkea haluamaansa tehdä, ei edes aina haluamalleen blogikierrokselle! ;) Kiva oli katsella sinun arkikuviasi. :)

sirkkis kirjoitti...

Mukavia olivat sinun arkikuvat, kiitos.

Marjut kirjoitti...

Kiva, että jaksoit ottaa haasteen vastaan.

KristiinaS kirjoitti...

Kiva oli haastekuvat katsoa ja tekemiset lukea.
Klipsuja . . . en oo onneks niihin vielä sortunut ja taitaa multa jäädäkin. On se hyvä kännykällä suoja olla kun pihalla kuljeksii. Tuo taitaa näkyäkin jos sen nurmelle jättää odottelemaan työntouhussa.