sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kukkasukkaa

opettelimme Kaarakan neulekoulussa torstaina. Alueradion toimittaja oli haastattelemassa ja tekemässä pientä juttua käsitöistä. Meitä oli paikalla parhaimmillaan kymmenkunta. Lankana on Sisu, neljää eri väriä. Väriä vaihtamalla näistä langoista saa 4 paria Kukkasukkia. Puikkoina oli 2 bambusukkapuikkoa kokoa 2,5. Vajaan 4 tunnin aikana sain tehtyä takasaumasta alkaen kukan ensimmäisen lehdykän, mikä oli se koukuttava osuus tässä tossukassa.
Nämä menevät vielä Sukkasadon Hillokellariin ja sitten kaappiin odottamaan joulua.

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ai kukkasukkia! Taas aivan ennenkuulumatonta! ;) Enkä oikein osaa hahmottaa, miten päin nuo pidetään jalassa. Onko tuo kuvassa oikealla oleva osa se kärki?

Marleena kirjoitti...

Kivan näköiset kukkasukat. Mietin samaa kuin Matleena. Ota kuva kukkaset jalassa, että nähdään miltä näyttävät. Kivalta kyllä näinkin ;-D

Malli45 kirjoitti...

Tein omastani vähän isomman, siitä ekasta, niin että sauma tulee vähän sisäpuolelle. Aloin tekemään Viljalle, ne on pian valmiit, mutta en saa kuvia tälle koneelle ja piuhat unohdin kotiin. On ne kauniita tossukoita!

Heleena kirjoitti...

Kukka muodostuu kärkeen ja pohjaan tulee sauma samoin kuin kantapään taakse. Yritän huomenna ottaa kuvan päivänvalolla, jos harmaus vähän väistyis.

intsu kirjoitti...

Kyllä on nää niin kauniit tossukat ja sulla hyvän värisetkin!

Kaisa kirjoitti...

Myytiinkö just noiden tossujen tarvikepakettia messuilla? Ihailin, mutta ostamatta jäi.

En muuten tule huomenna tikkuajiin, Hekulla jo lähetin porukalle terveisiä. Sairaalakutsua yhä odotellaan.