tiistai 6. lokakuuta 2009

Muistoissa Messut

säilyvät varmasti lopun ikääni. Mielenkiintoista ja jännittävää, hyvin erilaista. Ääni lähti lähes kokonaan, kun en ole tottunut puhumaan. Niitä, joille blogit ja netin maailma on tuttua, osastomme ei kiinnostanut, mutta suuri osa kävijöistä uskaltautui ihmettelemään. Messujen kävijät ovat jo luonnostaa innostuneita käsitöistä, joten sohvalla kutova bloggaaja ja varsinkin hänen käsissään oleva työ sai huomion. Samalla heitä kannustettiin tutustumaan messuja varten tekemäämme Neulebloggaajan ABC blogiin. Yli 3000 kävijää on jo löytänyt sinne. Joko sinä kävit? Jos et, niin klikkaa tästä. Siellä on mielenkiintoista monenlaista, myöskin juttua messupäivistä. Messulauantain kohdassa on video lavaesiintymisestä. Siinä videossa ei ole mitään ihmeellistä, riittää että katsot kuvaa...
Vaikka olin kolme täyttä päivää messuilla, en kiertänyt kuin pienen osan osastoista. Yhtenä teemana oli nukkekotiharrastajat.heidän pöydillään kävin monen monta kertaa. Ostin kehtolavittan, kaksi pientä vanhaa nukkea ja kahden nuken osat. Ehdin kuuntelemaan nuken kokoamisesta kertovaa esittelijää. Hän oli tuttu keväiseltä Lontoon matkalta. Lisäksi löysin puisia nappeja.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tuo soutulavitta on kyllä sietämättömän sievä! :D Jollei mulla olisi tädiltä perittyä tuolia, olisin sortunut. Ja kiitos vielä kerran nukesta!! Mistä ostit nuo napit?

Sama tunnelma täällä: vaikka olin messuilla pidempään kuin koskaan, näin niistä varmaan vähemmän kuin koskaan... Ja minkä näin, en tajunnut ostaa. Harmittaa vieläkin, kun jätin sen meitä vastapäätä olevasta Maarit Ailion töiden kojusta ostamatta niitä kankaisia painokuvia.

Malli45 kirjoitti...

Ihana tuo soutulavitta! Kaikkea ei ehtinyt nähdä!
Kiva tämäkin sun juttusi sieltä messuilta. Oli se antoisaa, mutta raskastakin...

Sipi kirjoitti...

Kivat jutut sulta messuista, Mukavat, mukavat messut meillä oli!

Kehtolavitta, mulle ihan uusi sana :D Mun piti katsoa toisenkin kerran kuvaa mutta ilmeisesti se on tuo kiikkutuoli, tai kuten meillä mummolassa sanottiin soututooli :)