sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Marraskuun viimeisenä lauantaina

Olimme Sipin kanssa Kangas-Aitan Käsityöklubin tapaamisessa Kauhavalla. Vietimme siellä samalla pikkujoulua. Meitä oli paikalla enimmillään 23 klubilaista ja kaksi tonttupukuista tyttöä. Meille oli kahvipöytä katettuna suolaisilla ja makeilla herkuilla.
Pikkutontut jakoivat lahjat, jotka olivat käsitöihin liittyviä.
paketistani löytyivät nämä joulupallot, kaksi virkkauksin koristeltua ja yksi taidokkaasti kangastilkuista koottu käpy ja kudottu puikkojen säilytyslaukku ja sukkapuikot sekä virkkuukoukku valmiina. Kuvassa laukku on auki.
Saimme kaikki paketin (ei näy kuvassa), jossa on ohutta heijastinlankaa ja ohje heijastimen tekoon.

Kaupassa, kun ollaan, niin mukaani pääsi Väinö-lammasta, tarkoitan kahta lammasta (kituroomista se on yhyrellä) varten Pampulalankaa, valkohopeista paperilankaa Rosee-valoköynnöstä varten, ohutta nypläyslankaa nukkekotijuttuihin, leveää heijastinnauhaa pimeyttä valaisemaan, luonnonvalkoista paksua huopalankaa tonttujen hiuksiin ja partoihin, tummanharmaata huopalankaa 100 % villaa hys.hys... projektiin ja yksi puinen nappi. Kaikki niin tarpeeseen.

Olipa mukava olla jälleen tapaamisessa. Seuraava tapaamisemme siirtyy tulossa olevan joulun takia ensi vuoden tammikuun viimeiseen lauantaihin.

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Onpas ollut antoisat juhlat ja hyviä ostoksia olet tehnyt. Mulla ei taida olla mitään pikkujoulujuhlia, onkohan moneen vuoteen ollutkaan.

intsu kirjoitti...

Kiva pikkujoulu meillä olikin! tarjoilut niin mahtavat ja seura mitä parhainta! Ihanat lahjat sä saitkin. Kyllä joulupukki tietää,että olet ollut kovin kiltti!

Marleena kirjoitti...

Hienoja ostoksia ja kiva lahja.
Aika mainio tuo puikkolaukku.
Tuollaisen voisin tikutella itselleni.

Joulun odotus on mukavaa ;-D