lauantai 14. marraskuuta 2009

Messut Tampereella

on taas tältä vuodelta koettu ja siirtynyt muistoihin. Uhmasin kuvauskieltoa ja bongasin messuilijan, Hän on myös bloggaaja.... tunnetko? Kuvasta voisi luulla, että olimme siellä yksin, mutta paikalla oli käden taidoista kiinnostuneita ihan ruuhkaksi asti.

Paljon kaikkea kivaa ja kaunista oli myytävänä. Omat ostokseni tein maltillisesti. 3 kerää sukkalankaa, bambusukkapuikot nro 5 ja puikkovahdit, ruusukkeen tekolaite, pullollinen 24 karaatin kultaa, lohkare kauniin punaista kiveä, rodoniitiä, jota löytyy Suomesta vain paikasta , jossa isäni paappa on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa.

Vajaa 5 tuntia ei riitä näin suuren alueen tutkimiseen. Paljon jäi näkemättä, kun ilta jo hämätyi ja vilkutimme: Näkemiin ensivuonna!

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi sinä olit siellä! ;) Vähän haikeana katselin kuviasi, kun tänä vuonna Tampereen messut jäi minulta väliin. Oliskohan kuvassa Sipi? En kyllä tunne varmaksi, mutta muistuttaa kuvaa hänen blogissaan.

Marleena kirjoitti...

Hei, ajattelin juuri samoja kuin Matleena, kun luin postaustasi.
Tuli niin mieleen viime vuotiset messut,joissa kävin eka kertaa oppaanani Matleena. Nyt messut jäi väliin, mutta eiköhän sinne joskus uudelleen.

Mukavia ja varmasti tarpeellisia ostoksia teit :-D !

Sipi kirjoitti...

Heh, tutultapa näyttää ;)
Kiitos mukavasta messuseurasta! Aikaa meillä vaan oli aivan liian vähän noin isoon tapahtumaan! Ostoksissa ei ollut paljoa kantamista mullakaan mutta kaikki tarpeellinen löytyi :)
Tampereen messuille pitää kyllä päästä toistekin =)