maanantai 28. joulukuuta 2009

Lahjakääreet

olivat tämä jouluna kankaiset. Muutamia muistin kuvata.

Piti kuvaamani pussukoita, mutta pöydällä olevan ikivanhan joululiinan oranssinpunaiset kukat aivan pomppaavat esiin ja vievät koko huomion.
Sinisen melko ison pussin kangas on käsin aurinkovärjättyä ja näyttää aivan siltä kuin olisi isoilla taitteilla.

4 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hyvää loppuvuotta Heleena ja Kiitos vielä muistamisesta :)
Nuo lahjapussit ovat mainio keksintö, ne kun voi joulun jälkeen ottaa muuhunkin käyttöön. Tyttönen piti sukista ja pallokin oli tosi hauska yllätys..ei ole kai ollutkaan puhettakaan mutta tytöllä on yleensä aina jonkinlainen pallo mukanaan, tämä sinun tekemäsi meni heti taskuun ja pehmeänä se onkin eri mukava taskussa kuljettaakkin =)

Rippa kirjoitti...

Hyvää loppuvuotta sinulle Heleena.
Hauska ja käytännöllinen lahjapussukka idea. Tilkkutyökankaita on minullekin kertynyt on ollut viidenvuoden tauko ompelemisessa. Olen luvannut kaivaa tulevana vuonna koneen esille lahjapussukoita kun alkaa tammikuussa tekemään niin ovat sitten jouluna valmiit. Kauniita töitä sinulla. Tuotteliasta uutta vuotta.

intsu kirjoitti...

Kiitos Sinulle tästä vuodesta,mukavasta seurasta,kommenteista ja ennenkaikkea Ystävyydestä! Hienoja lahjapussukoita ja kierrätystä parhaimmillaan ,kun voi käyttää moneen tarkoitukseen. Oikein käsityörikasta Uutta Vuotta 2010 ja Onnenkantamoisia!

vekki kirjoitti...

Tosi kauniita lahjakääreitä ja miten hieno ideana.

Oikein hyvää uutta vuotta myös ja paljon kivoja ideointeja ensi vuodeksi.