lauantai 19. joulukuuta 2009

Lahjat peittyy kääröihin

Viime joulun alla vasta hoksasin, kun kaupat olivat pullollaan kauniita paperikasseja lahjoja varten. Mulla kun jostain syystä on kertynyt kaikenlaisia kankaita pientä suuremman kaupan verran, miksi en tekisi lahjakassit kankaasta.
Vuosikymmenten takainen joululiina oli saanut pienen, mutta sitkeän tahran keskelle liinaa. Katkaisin liinan, ompelin nauhakujan ja reunat umpeen, lahja sisään ja nauhat rusetille.
Saaja voi keksiä pussukalle jatkoelämää.

"Tehostettua toimintaa?" Sukat pingotukseen, pihalle lumisateeseen ja kuvaus. Samalla tuli luontokuvaa jänisten jäljistä. Ovat niin cityeläimiä, että tulevat portista ja suuntaavat pihan poikki luumu- ja omenapuiden luokse.

Sukat ovat perusmallia 7-veikkaa, kärjestä aloitetut, 3 numeron pyöröllä ja molemmat sukat yhtäaikaa. Päättelyn tein Kristiinan blogissa näkemäni ohjeen kuvan mukaan.
Pyhien aikana toivon mukaan voin paremmin tutkistella vieraskielistä ohjetta.

5 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hieno idea tuo lahjapussin teko! Voi kun muistais sen ensi vuonna,, tämän päivän joulupaperit kun ovat ihan onnettomia, ne kun monasti repeytyvät jo paketointi vaiheessa!

Marleena kirjoitti...

Hienot sukat!
Johan on kiva idea tuo lahjapussi.
Minultakin lötytyy joululiinoja, jotka eivät ole enää käyttökelpoisia! Täytyypä kerätä uudistettavaksi uuteen käyttöön. Kiitos hauskasta ideasta!

KristiinaS kirjoitti...

Haa, kiva että linkistä oli hyötyä tännekin. Nyt olen laittanut kommenteihini linkin myös Käspaikan vastaavaan ohjeeseen.

malli45 kirjoitti...

Ihana lahjapaketti! Hämeessä olen pessyt jo toisen jääkaapin tilapäiskotia varten (saivat isomman, lähempää)! Joulupaketit saavat jäädä tekemättä, korvataan ruskeilla kirjekuorilla!

Matleena kirjoitti...

Tuo kaksi sukka pyöröpuikolla minun pitää joskus testata! ;) Yhtä sukka olen pyöröllä tehnyt, mutta sekin jäi pelkkään kokeiluun. ;D
Cityjäniksiä on täälläkin, piha jälkiä täynnä, mutta ainoa omenapuu on hyvin aidattu.