torstai 7. tammikuuta 2010

Pakkanen paukkuu

tänään koko päivän 26 asteen tietämissä ja lunta on runsaasti. Maisema on paikoin taianomainen. Näillä main ei ole ollut vuosikausiin näin mahdottomasti lunta, kertoo sanomalehti. 40 viimeisen vuoden keskiarvo on ylitetty reippaasti tuplasti.
Vuotuinen ajantieto ei osannut kertoa tietääkö hyvää vai huonoa, kun vuoden ensimmäinen kutomus epäonnistui täydellisesti.

Kudoin Regia Hand drye Effect langasta kaksinkertaisena pitsibaskerin, malli Novita talvi 08,

väri on hyvä, vaikka tuli vaalempi raita, tosin hyvään paikkaan. Joku siinä tökki kaiken aikaa.
Kuvissa on vielä jotenkin, mutta...

Kokeilin lopulta vähän huovuttaa, kuumaa vettä, kylmää vettä, mäntysuopaa....
Se vain lerpahti ...veltto...lepsu...
Pärvöötin koko tekeleen.

Aina ei voi onnistua.

7 kommenttia:

Rippa kirjoitti...

Ihana sana pärvötin äitini käytti siitä on monta vuotta kun olen viimeksi sanan kuullut. Joskus yritän saada langat kulumaan ja kun ei mene yksiin niin puran ja aloitan alusta mieheni tapaa kysyä siinä vaiheessa eikö langat enää yläkerrassa lisäänny kun purat.

Anonyymi kirjoitti...

hellevi mietti,näin kuvista ei osaa sanoa, mutta väri oli ainaikin mieleiseni. Ei tosiaan aina voi onnistua, minulla on mennyt koko joulun aika ja tämä vuosi keskeneräisten kanssa.Langat on jo katsottuna uusiin, mutta en oo vielä ehtinyt aloittaa, mihin lie aikani menee . tuumailiuhin ja uneksimiseen jne.

studio-sirkkis kirjoitti...

Mitä tarkoittaa pärvöötin? Myssyn väri on kaunis ja uusi on peree.

Heleena kirjoitti...

Blogissani vilahteloo silloon tällöön eteläpohojalaasia murresanoja. Yks mieluunen on pärvoottäminen, eli jos kuron väärin tai lykky on tipahtanu vartahalta, tai mutten vain en tykkää, niin sitte pärvöötän, kerin langan kerälle ja teen joskus jotaki muuta. Tarkoittaa, että puran, jos olen neulonut väärin tai silmukka on tipahtanut puikolta tai työ ei muuten ole mieluinen, niin puran.

KristiinaS kirjoitti...

Kiva, että joulukortin jälleenkäytöstä oli sullekin hyötyä. SLS:n sivulla tosiaan on ohjeita postikorttien ja -merkkien lähettämiseksi heille. Kortit mieluummin kokonaisina. Minäkin vain joulukortit leikkelen, muuta lähetän kortteina ja joskus jos on kaunis kirjekuori niin laitan senkin. Ei sitä koskaan tiedä mitä kukin kerää. Tuleehan tällasista pienistä avustuksistakin isompi apu kun moni laittaa vaikka vähän. Ja eihän sitä tiedä minkälainen aarre meidän korteissa ja merkeissä on, huutokauppa on aina arvaamatonta.

Marleena kirjoitti...

Vai pärvöötit! Enpäs ole ennen kuullutkaan moista sanaa. Aattelin kysäistä mitä se tarkoittaa, mutta sehän selvisi jo tuossa aimmassa kommentissa.
Kuvista päätellen ihan mukavan näköinen myssy kuitenkin! :-D

Sipi kirjoitti...

Höh. pitikö se pärvööttää, näyttää kuvissa niin hienolta..toisaalta mulla on vähä sama meininki sen oman puro-piponi suhteen, aivan liian iso on. Kokeilen vähän huovuttaa josko se sillä pienenis :)
Upeita kuvia lumisista puista, nyt on oikein postikortti maisemat!