lauantai 2. tammikuuta 2010

Ufoko?

Noin vuosi sitten aloitin villatakin kutomisen. Joko tästä ehti tulla ufo? Sain napituslistat ja viimeistelyt valmiiksi välipäivinä. Tämä on ensimmäinen neuleeni, mikä on aloitettu ylhäältä alaspäin. Olen ensimmäisissä bloggauksissani helmikuun alussa kertonut, miten tämä oli niinsanotusti vartahilla . Lanka on Isoveljeä ja pyörö kokoa 5. Helmaosassa on jotain kohokuviota samoin hioissa. Ohje on Ullassa ylösalaisneulevillatakki . Olen soveltanut ohjetta ja tein edestä, ei aivan keskeltä, vaan hiukan sivusta auki olevan villatakin ja monin paikoin sävelsin ohjetta langalle ja omille mitoilleni.

Löysin kaksi mielestäni kaunista ja ainakin vanhaa nappia.
Listassa on napinreikiä kaikkiaan 4:lle napille, jos muutan vielä mieltäni nappien suhteen.

7 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Tämähän on oikein kaunis villatakki ja niin siloista neulosta. Hyvä että sait valmiiksi, nythän sitä tarvitaankin näin kovilla pakkasilla. Meilläkin Keski-Suomessa tällä hetkellä 28 astetta.

KristiinaS kirjoitti...

Wau, tämähän on komea villatakki. Värikin on kiva. Kannattaa neuleet joskus valmiiksi asti tehdä niin saa nauttia kättensä töistä.

Matleena kirjoitti...

Ei se ainakaan enää ole ufo! ;D Mukavan näköinen villatakki, varmasti lämminkin. Hyvältä näyttää tuo kahden napin kiinnitys! Minä tuskin laittaisin useampaa.

intsu kirjoitti...

Oi kuinka komea takki. Sulla on kauniita neuleita joka lähtöön!

studio-sirkkis kirjoitti...

Ihana villatakki ja samoin väri.Kauniita olivat kaikki kuvasi. Toivotan sinulle hyvää uutta vuotta ja tehkäämme tuttavuutta .

Marleena kirjoitti...

Hienon värinen ja kivan mallinen villatakki.
Aika jännää tehdä takki ylösalaisin!

Sipi kirjoitti...

Ei mikään ufo kun valmiiksikin tuli ja tulikin tosi kaunis takki :)