torstai 14. tammikuuta 2010

tammikuuta

"Kotikuusen kartanolle isät ammoin jo istuttivat" laulettiin 50 luvun vaihteessa Ilkan patsaan juurella kanttori Lauri Perttulan johdolla Ilmajoen kunnan historiallisen kuvaelman juhlassa kotiseutulauluna. Olin mukana tuossa laulavassa lapsijoukossa Systerin kanssa.
Meidän kotikuusi on istutettu tontille varmaan joskus -53 tienoilla.
Kuvassa takana näkyy "Ävänjuun" koivuja. Kuusen edessä on omenapuita , jotka ovat onneksi päässeet lumitaakastaan.

Tontin ainut koivu on samalta ajalta.

Lisää myssyjä on valmistunut. Vaalean punaiset ovat Novitan Luxus Cottonia.
Vaalea myssy on Red Heartin Eco Cottonia. Jättuperhonen lennähti rekvisiitaksi.

6 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Kuinka mukavaa, että koko suomi on saanut nauttia ihanasta talvesta ja lumesta jo monta viikkoa. Blogeissa on aivan mahtavia talvisia kuvia, niin täälläkin sivuillasi.
Asut ilmeisesti lapsuutesi pihapiirissä, kun kotipihan puitten tarinat tiedät! Niin minäkin!
Nättejä myssyjä taas esillä! :-D

Sude kirjoitti...

Sinäpäs olet jo ahkeroinut myssyjä, minä en ole saanut vielä ensimmäistäkään alulle. Pitäisköhän mennä nurkkaan häpeämään (ja ottaa lanka ja virkkuukoukku mukaan) :)

Matleena kirjoitti...

Meilläkin on vanha kotikuusi mökin pihalla (mökki on mieheni lapsuudenkoti) ja se onkin koko pihapiirin kuningas ja haltija. :)

Mukavalta näyttävät myssysi! :)

Äipän touhut kirjoitti...

Sä oot ollut ahkera noiden käsitöiden kanssa. Nuo Sytomyssyt ovat kaikki niin kauniin värisiä. Noi kissat ovat aivan ihania ja tilannekuvat hyviä. Kyllä on saatu nauttia kauniista talvisesta luonnosta viime aikoina. Onneksi pakkanen on laskenut ja on ollut ihanat ulkoiluilmat.

Päivikki kirjoitti...

Kauniita talvimaisemia, kauniita pipoja!

Seijasisko kirjoitti...

Ihania myssya olet ahkeroinut. Huomaavaista sinulta lähettää myssyjä Ouluun vaikka saitte omankin kampanjan. Minäkin ajattelin ensin että jos lähettäisin sen yhden myssyn jokaiseen syntyvään rinnakaiskampanjaan , mutta enpä ole enää varma, sillä jos noitä rinnakkaiskamjanjoita syntyy tätä vauhtia niin ehdi muuta kuin myssyjä virkaaamaan :)Hyvää Viikonloppua!