perjantai 19. maaliskuuta 2010

Koko Suomi

tietää kulovalkean tavoin leviävästä Sytomyssykampanjasta. Matleena ja Seija-Sisko aloittivat kampanjan tammikuun alussa. Linkeistä pääset katsomaan heidän blogejaan, joissa on paljon kuvia ja ohjeita myssyn tekoon sekä linkkejä eri puolella Suomea toimiviin kampanjoihin.
Jokaisen myssyn olen tehnyt ajatellen sen saajaa, poistamaan sitä orpouden tunnetta, mitä hiusten lähteminen saattaa aiheuttaa.
Aikaisemmin tekemiäni myssyjä olen esitellyt 30 kappaletta ja nyt on esittelyvuorossa seuraavat kymmenen.
Olen virkannut puuvillalangasta pylväitä ja kavennukset tehnyt langan, koukun ja oman käsialan mukaan niinkuin on mielestäni hyvältä näyttänyt.
"Puupäällä" on 40. myssyni Luxus Cottonista virkattu Mamma Myyn ohjeella.

Tykkään itse näistä kovasti ja nautin näiden tekemisestä. Tiedän, ettei kaikki tykkää ihan kaikista, mutta toivon, että näille löytyisi käyttäjä.

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kauniita on myssysi mutta niin se on, että kaikki ei tykkää kaikista. Mulla on kanssa semmosia mistä ehkä ei monikaan tykkää mutta varmasti niillekin löytyy just se ihminen kuka tuntee, että se on hänelle tehty.
Näitä on tosiaankin kiva tehdä ja kun voi tehdä erilaisia, vaikka jokaisesta.

Päivikki kirjoitti...

Komea pino myssyjä! Ja niin kauniita vieläkin. Kyllä Seijasisko ja Matleena aloittivat hienon kamppanjan.

Matleena kirjoitti...

Wau, jo 40 myssyä olet tehnyt! Ja minusta kaikki näyttävät niin näteiltä, joten varmaan ne kaikki kohtaavat oikean ihmisensä. :) Varsinkin kun olet tehdessäsi lämmöllä ajatellut myssyn saajaa.

studio-sirkkis kirjoitti...

Voi kuinka ahkera neuloja olet. Minä vain suunnittelin alkavani sytomyssyjen tekoa ,valitan aika ei ole riittänyt. Tulee uusia kampanjoita sitten minäkin.

MammaMyy kirjoitti...

Ihailtaa uutteruutta. Kiva näitä on tehdä. Varmasti myssyille omistaja löytyy, jokaiselle makunsa ja mieltymyksensä mukaan.