torstai 25. maaliskuuta 2010

Kutomalla

vartahilla tarkoitan siis puikoilla valmistui seuraavat sytomyssyt. Kuvan kauniista myssystä ja linkin ohjeeseen löysin Matleenan blogista. Malli on TiiQ:n Tähdellinen. Lankana mulla oli vyötteensä hukannut merseroimaton puuvillalanka ja puikot nro 3. Tätä oli niin kiva tehdä, että seuraavakin oli jo vartahilla, vaikka olin ajatellut pitää paussia myssyistä.

Seuraava onkin jo tässä. Kopio edellisestä, väri vain muuttui.
Kolmas on jo vartahilla....

Edit: 9.4.10 vaihdoin vaurioituneen kuvan.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tämä on kiva, helppo ja nopsa malli. Olen pari tehnyt. Siniseen olet vissiin tehnyt resorireunan? Mä tein yhteen ja ajattelin sellaista tehdä jatkossakin, ei rullaannu. Onhan rullareunakin kiva ja ei se päässä ollessa niin rullaannutkaan. Mutta kiva oli oppia sekin päättely kuin on ohjeessa.

Heleena kirjoitti...

Piti kirjoittaman, että poikkesin ohjeesta jo tuolla alkupuolella kasvattamalla silmukkamäärä. Lanka oli taas jotain vyötteetöntä ja ohuempaa kuin edellisen myssyn lanka.
Kokeilin ohjeen mukaista päättelyä, mutta olisi ehkä pitänyt tehdä kaksinkertaisella langalla ollakseen hyvä, joten kudoin ykslykkyistä kairaa ( 1o,1n) neljä kerrosta ja sitten pääyyely.

Pitsisukka kirjoitti...

Nätit pipot olet neulonut, malli on todella kiva!

Matleena kirjoitti...

Sinäkin siis hurahdit tähdelliseen! ;D Niin minäkin, kaksi valmiina ja lisääkin on tarkoitus tehdä. On vain noissa malleissa runsaudenpula eikä tiedä, minkä ihanuuden kulloinkin puikoille päästäisi. ;DD