torstai 4. maaliskuuta 2010

Maaliskuun

ensimmäiselle viikolle ajoittunut koulujen hiihtoloma on ollut yhtä pyryä.
Kaupungin kadut ovat surkeassa kunnossa. Lumityöt ovat päivän sana.
Onneksi voi harrastaa sisätiloissa kaikenlaista.
Kaarakan Seniorinäpistä valmistui pieni leukalaukku, 20 x 18 cm, valkoisen huovan ensin värjäsin ja neulahuovutin kuviot päälle.

8 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ompa se todella kaunis. Raaskiiko sitä käyttääkkään ?
Millä tuon lukko-osan saa pysymään paikallaan, liimallako? Minulla on lukko-osia, vaan en tiedä miten ne kiinnitetään :(

Heleena kirjoitti...

Pussukassa on kuvioita myös toisella puolella, mutta unohdin kuvata toiselta puolelta. Lukko-osa on ensin laitettu liimalla (jotain kontaktiliimaa) työnsin huovan reunan uraan ja annoin kuivua, jonka jälkeen vielä painoin hohtimilla, jonka reunat on ns. pehmustetut, vielä reunoilta yhteen. Valitettavasti työkalun reunat oli jo kuluneet rikki niin, että kamera poimii kuvaan painumajälkiä. No ainakin näkyy, että olen sen itse tehnyt, kun ei ole aivan priimaa.

vekki kirjoitti...

On tosi kaunis pussukka ja varmaan ihan kiva tehdäkin.

TeSa kirjoitti...

Huovuttamalla saa kauniin huurteista pintaa.
Kaunis pussukka ja hienot värit.

Äipän touhut kirjoitti...

Kaunis pussukka. Olin eilen Seinäjoella ja huomasin, että lunta on siellä todella paljon. Kävin myös Kaarakassa eka kertaa katsomassa kauniita käsitöitä mutta en raaskinut ostaa vielä mitään.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Minustakin pussukka on kaunis! Todella huonosti on lumityöt tänä vuonna hoidettu. Meillekään ei tiistaina tullut postia, kun postinjakaja ei päässyt auraamatonta tietä ajamaan. Me nyt kuitenkin asutaan ihan metsän keskellä maalla, joten sen vielä jotenkin ymmärtää, mutta kun kaupungeissakin on postia jätetty jakamatta auraamattomien katujen takia. Onhan näitä lumisia talvi kutenkin aina silloin tällöin, etteivät ole ihan ennen näkemättömiä Suomessa.

Hilkka kirjoitti...

Kaunis "pussukka".
Hyvä idea tuo huovan värjäys, laitankin uusien ideoiden sivulle talteen..

Sipi kirjoitti...

Ihana, ihana tuli sun pussukasta!