lauantai 21. elokuuta 2010

Numero 1

February Lady on lopultakin valmiina ja kuvasin tuolta käsivarren päästä.
Lanka on vyötteetöntä, vyyhdiltä, luultavasti Kauhavan Kangas-Aitan messumarkkinoilta hamstrattua. Lanka tuntui kutoessa karhealta, kampavillalta. Kudoin 5 pyöröllä. Laitoin pesukoneeseen 60 asteeseen, ei juurikaan vanuttunut, mutta valtavasti irtosi lyhyttä hahtuvaa niinkuin sinisiä villakoiria. Kavensin hihoja oman mielen mukaan, mutta vieläkin enemmän olisi voinut kaventaa. Samoin pituutta tuli hihoihin kuitenkin liikaa.
Olen tyytyväinen lopputulokseen ja toisen voisin tehdä vaikka heti.

Pitää kuitenkin vähän toppuutella. Kohta alkavat Kansalaisopiston kurssit. Luultavasti edes joku kursseista alkaa, ettei ole vaaditun vähimmäisosallistujamäärän vuoksi peruttu.
Niin ja sitten alkaa Sukkasato.....

Nyt kukkii pihalla tähtiputki ....

Viihtyisää lauantaiehtoota Muistikuvaputken keralla....

8 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kaunis neule, nätti tuo pitsikuvio !

Päivikki kirjoitti...

Onpa kaunis! Ja värikin on mieluisen oloinen. Mille kansalaisopiston kursseille aijot mennä?

Hilkka kirjoitti...

Kaunis on. Minäkin olen haaveillut samanlaista, tulostin jo ohjeenkin, mutta en ole vaan saanut aloitettua. Malli on niin sopivan oloinen, että istuu hyvin päälle.

Heleena kirjoitti...

Piti kirjoittaman, että tulostin ohjeen 2.9.2008. Kauan se odotti vuoroaan,kun aloittelin sitä nyt helteiden jälkeen.
Päivikille: Ilmoittauduin kahdelle koko lukuvuoden kestävälle kurssille, toisessa tehdään nukkekotijuttuja ja toisessa mollamaijoja, tildoja ym. Sen lisäksi lyhyt kursseille mm. amigurumi-kurssille ja viikonloppunukkekurssille.

Matleena kirjoitti...

Voi nyt sinäkin teit sen! On se ihana! :) Minä olen omaani jo ehtinyt käyttää jonkun verran ja tuntuu paremmalta kuin odotinkaan. Toisen tekemistä suunnittelen, nyt pitkähihaista, pitäisi vain lankakauppaan päästä ensin. Marketeista en ole löytänyt mieleistäni väriä.

Matleena kirjoitti...

Niin ja vielä piti tulla sanomaan, että suunnilleen saman verran aikaa meidän kummankin ohjeet ehtivät muhia ennen puikoille pääsyään! ;DD

Sipi kirjoitti...

Ihanalta näyttää sun Ladysi :)

Villanne kirjoitti...

Kaunis jakku!