lauantai 15. tammikuuta 2011

Hyvää kuuluu

Kiitos Kaikille ihanista kommenteista. On ihana huomata miten ne kannattelevat, kun monet asiat yllättäen  tuntuvat ylitsepääsemättömän vaikeilta.Miten sitä voikin niin jännittää liikkeelle lähtemistä pöperöiselle tielle ja parkkipaikan etsimistä  ja sieltä vapaan paikan löytämistä....
Suojelusenkelit olivat  asialla ja potilas on   hyvän, tehokkaan  ja oikeaan aikaan saadun erikoishoidon ansiosta jo kovaa vauhtia toipumassa.
Vaihdoin aamulla keittiön jouluiset salusiinit vähän keväisimpiin. Olen tehnyt nämä muutama  vuosi sitten tilkuista ja kuvaavat jotenkin tulppaaneja. Verhon taustapuolella on samanlaiset. Ikkunanlevyisessä verhossa on kaikkiaan 5 tulppaania.

Verho on melko paksu, vaikka välissä ei ole vanua. Sopivasti siinä on kuitenkin alareunassa koloja , jotta kissat pääsevät seuraamaan liikennettä ja lintulaudan lintuja.

Netta on huomannut näemmä jonkin variksen tai naakan. Viihtyy tuossa tuntitolkulla.

Tänään pakkanen on pysytellyt 20 asteen tietämissä aamusta alkaen ja aurinko paistoi muutaman hetken verran.
 Suojelusenkeleitä Teille  Ihanat Blogiystäväni,  Uskolliset Lukijat ja Satunnaiset Vierailijat!

8 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Voi kuinka onkaan hyvä tietää,että teillä menee jo paremmin. Kaunis tulppaaniverhosi on ja Netalle mukava kurkistuskolo. Kaikkea hyvää teille ja enkeleitä ♥

Sipi kirjoitti...

Ihana kuulla että kaikki alkaa olemaan jo hyvin :)
Kauniit verhot!

Kaisa kirjoitti...

Hih, minä saan sen karmean peittosouvin jälkeen kylmiä väreitä tilkkutöistä, vaikka olisivat kuinka kauniita, kuten nuo salusiinit - ja ihailen sinua ja muita, jotka noita teette! Toivottavasti hyvä mieli jatkuu ja potilas toipuu pian.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla , että potilas voi jo paremmin.

Nätit verhot olet ikkunaan ripustanut :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Hienoa, että pahin on ohi!
Kauniit verhot! Haaveilen tekeväni ompeluhuoneeseen tilkkuverhot, idea ei vaan ole vielä kirkastunut - eikä siellä kyllä ole vielä verhotankoakaan...

Seijasisko kirjoitti...

Kiva kuulla hyvät uutiset!
Sievät tulppaaniverhot.

Sude kirjoitti...

Kovin kilttiä sinulta tehdä tämmöiset "kissa-ystävälliset" verhot. Sopivasti koloja kurkkia, ettei kissan tarvitse koko verhoa vetää alas,( niinkuin meillä).
Jotenkin tuntui hyvältä lukea miehesi toipumisesta. Se valaa minuunkin uskoa omiin mahdollisuuksiini parantua.

Päivikki kirjoitti...

Kauniit verhot ja hyviä uutisia - olipas mukava lukea ja katosa kuvia.