sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Räiskis, räiskis ....

Lakeuden Ristin kellojen kumahtelu kuului kovasta räiskeestä huolimatta ilmoittaen uuden vuoden alkaneen. Kuuntelin portailla kellojen soittoa ja vaikka olin ääneen vakuuttanut, etten edes suunnittele kuvaavani ilotulitusta, niin kuinka  ollakkaan, tässä niitä muutama

Lupauksia ei siis kannata tehdä, koska hetkessä ne unohdan. Jotain pieniä asioita mielessäni toivon, sopivia kiinnostavia haasteita ja sekä taitoa jakaa  aikani parhaalla tavalla  läheisten, ystävien ja harrastusten kesken.
Yöllä on satanut kevyttä pakkaslunta  muutaman sentin verran ja kola jo odottaa lykkääjää...... 

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Jopas teilläpäin oli hienoja ilotuleja. Onneksi ei tänä vuonna enää ollut pikkupoikien heittelemiä papatteja, sillä niitä minä inhoan. Meillä koira haukkui jokaikisen pienenkin poksauksen kanssa kilpaa, joten melua kyllä piisasi yllin kyllin muutenkin :)

Anneli kirjoitti...

Upeat raketit !
Minäkään en tee mitään lupauksia :)

sirkkis kirjoitti...

Hienoja kuvia. minulla on vieläkin se kauhu tuosta raketti hommasta kun vuosikausia sain yrittää koirien kanssa saada ne rauhoittumaan. Jäi itsellekki pelko sydänalalle.

Matleena kirjoitti...

Hienoja rakettikuvia! :)

Minä en ole enää vuosiin edes miettinyt uuden vuoden lupausten tekoa, kun minäkin unohdan ne jo raketteja katsellessa. ;D