keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Siistii

pöydän ja muut keittiön pinnat tämä siivousliina. Minusta tiskirätti on jotenkin arkinen ja ruma sana, ainakin näille kauniille liinoille.
Kurssituttava kertoi kuulleensa näistä liinoista ja,  kun hänen omat kätensä ovat yhteensopimattomat langan ja puikkojen kanssa (oman kertomansa mukaan), oli hänelle luvattu kutoa sellainen.
Sain innostuksen Aulilta Virveriikka -blogista  kutoa tälle kurssituttavalle ystävänlahjaksi itselleen koekäytettäväksi. Ohje löytyy Tintin luomukset -blogista   Tiskikukkia .  Ohje on selkeä ja helppo, kiitos Tintin.  Bambu -lankaakin löytyi varastoistani marinoituneena yhden kerän verran. Väri hirvitti, mutta hintalapun mukaan alennus on ollut  melkoinen ja onhan se kevään raikas. Puikkoina oli bambut 3.5 numeroiset.

 Aloitin liinan 30 silmukalla, koska halusin siitä vähän isomman. Lanka alkoi kuitenkin uhkaavasti loppua, joten aloitin kerän toisesta päästä 25 silmukalla. Liinan halkaisija on 30 cm. Lankaa jäikin nöttönen  ja seuraavaa jo tulollaan.
Rattoisaa keskiviikkoa !

7 kommenttia:

Pitsisukka kirjoitti...

Niin kaunis tiskikukkanen, rätti-sana ei kyllä sovi tähän työhön mitenkään. Mukavia keväisiä päiviä sinulle!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Auts, en olekaan tajunnut, että siivousliinasta voisi tehdä myös NÄTIN!!! Kaikki näkemäni bambu-liinat kun ovat olleet tosi tylsiä, eihän sellainen kannusta paikkoja puunaamaan.

Tintin kirjoitti...

Hauskaa, että ohjeesta on ollut iloa! Kaunis kukka eikä väri minusta ainakaan paha ole :-)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Vihreän ystävänä tuo on minustakin kauniin värinen ja muutenkin kaunis.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan värinen liina. Wau.

Sude kirjoitti...

Nämä on kyllä käteviä. Itse en ole yhtään saanut aikaiseksi, mutta yhden olen saanut lahjaksi ja sitä tulee kyllä käyteltyä. Tuo malli on kaunis, eikä värikään ole hullumpi näin keväällä.

Sipi kirjoitti...

Pirteä väri tässä liinassa ja mallikin aika hauska :)