keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Tänään 2.2.11

        on jälleen merkkipäivä, sillä ensimmäisistä kirjoituksistani on  kulunut 2 vuotta. Taaksepäin katsoen tuo aika on lyhyt, mutta sisällöltään mittaamattoman antoisa. Tämä toimii myös muistin virkistäjänä ja todistaa parhaiten, mitä sitä tuli tehtyä tai millainen se kesä oikein olikaan, satoiko koko  ajan vai paistoiko.
Blogien seuraaminen on virkistävää ja hauskaa, mutta aivan oman lisänsä antaa oman blogin päivittäminen.
Tämän myötä olen saanut eläkepäiviini virkeyttä ja mielenkiintoa sanoin kuvaamattoman paljon.

         Kiitos Sinulle  vierailustasi  ja heleää helmikuuta!

14 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Blogi on mainio paikka tallentaa tekemisiään ja yllättävän monta työtä sitä pariin vuoteen mahtuukin! Mukava on aina poiketa lukemassa päivityksiäsi :)
Onnittelut 2-vuotiaalle!

Sude kirjoitti...

Meitä kaksi-vuotiaita näkyy olevan suuri liuta ja mukavaa että olemme löytäneet toinen toisemme :) Onhan tämä, kuin kylässä olisi ystävän luona, vaikkei naamatusten ollakkaan. Toivottavasti tämä meidän blogiystävyys jatkuu vielä piiiiitkään :)

Matleena kirjoitti...

Onnittelut kaksivuotiaalle blogille ja bloggaajalle! :) Täällä on niin mukava aina poiketa kuulemassa juttujasi. Kiteytit kyllä noihin muutamiin sanoihisi kivasti bloggaamisen ilon.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea kahdesta vuodesta.
Olen samaa mieltä kanssasi , vaikkei minun omani ole vielä vuottakaan. Olen saanut niin paljon .... ja en osaisi enään ilman ollakaan.
Hyvää jatkoa, ja paljon vuosia lisää.
Täällä on kiva käydä :)

Äipän touhut kirjoitti...

Onnea sinunkin 2-vuotiaalle blogille. Minä aloitin blogini 31.1.09 eli pari päivää aikaisemmin eli samanikaisiä siis.

Tiitsa kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle. Itselläni tuli tammikuussa täyteen blogimaailmaa jo viisi vuotta. Siihen mahtuu jo monenmoista ja mukavaa on ollut. Aloitin Vuodatuksen puolella Oikein nurin sekaisin- blogilla, joka on hengissä (kituen) vieläkin.
Kaikkea hyvää päivänsankarille ja monia mukavia postauksia meille luettavaksi.

KristiinaS kirjoitti...

ONNITTELUT 2-vuotiaalle!
Totta kirjoitat, blogeja on kiva seurata vakkarista, lukea satunnaisesti sieltä täältä ja aina löytää uutta kivaa. Erilaisia kuva- yms. haasteita on hauska seurata vaikka ei osallistukkaan, yms. yms.
On tämä mahtava ympäristö. Toisaalta, suruakin välillä kohtaa - sairautta ja kuolemaa - tuntematon blogituttu onkin tullut niin tutuksia, että poismenoa ikävöi ihan oikeasti.
Mukavia tulevia vuosia Sinulle ja blogillesi.

hanhan kirjoitti...

Iloiset onnittelut mukavalle blogillesi!

SirU kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle! Blogiasi on kiva lukea sen monipuolisuuden vuoksi. Toivottavasti jaksat jatkaa samaan malliin.

sirkkis kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle blogille. Minunki blogi on kohta samanikäinen. On ollut ilo tutustua sinuun ja käydä vierailuilla. Paljon on näihin vuosiin mahtunut ja paljon aikaan saanut olet. Näin jatka kyllä me vierailemme sinun luona ihailemassa töitäsi ♥

Auli kirjoitti...

Onnea minunkin puolestani! :) Itse olen ihan aloittelija näissä kuvioissa, bloginpitäjänä siis. Blogeja olen lukenut kyllä ihan alusta saakka kun niitä alkoi tulla. Vasta kun uskaltuduin itse pitämään blogia lokakuun alussa pääsin todella sisälle tähän blogimaailmaan ja varsinkin tähän vuorovaikutuksen antamaan fiilikseen kun saa nauttia toisten blogeista ja saa itsekin palautusta omista töistään. Tää on KIVAA!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle!
Yhdyn ihan täysin sanoihisi: blogin pito on virkistävää ja toimii hyvin "kalenterina". :o)
Monia virkeitä vuosia lisää blogillesi!!

seijastiina kirjoitti...

Onnittelut myös kaksivuotiaalle ♥
Iloista helmikuuta :)

Kaisa kirjoitti...

Lämpöiset onnittelut "leikki-ikäiselle"!! :D Toivottavasti pian nähdään taas Tikkuajissa.