perjantai 24. elokuuta 2012

Toiminta torstai

alkoi aamupäivällä Kaarakan syyskauden avajaisiin tutustumalla. Kaikkea kivaa oli esittelyssä ja kirpparilla sekä tarjouksia langoista. Ostokseni olivat maltilliset, jos ei lasketa kauan havittelemaani Koto -mekkoa.
Kahvihuoneessa kuvasin ruusutaulun, jota olen ihaillut siellä.  Tuolla vaalealla seinällä se on parhaimmillaan.
Iltapäivällä  Tikkuajat  kokoontuivat uuteen kirjastoon.
Alla olevassa kuvassa on vasemmalla vanhan  kirjaston nurkka ja oikealla uuden. Välissä pilkottaa kadun toisella puolella kirkkomme Lakeuden Risti.
 Vanhaa kirjastoa taustapuolta  olen  harvemmin nähnyt. Kovasti siinä  on tunnistettavaa "aaltomaisuutta".
 Uuden kirjaston edusta ei ole tämän näköisenä järin mairitteleva.
Sisällä sentään on väljyyttä ja monenlaisia kivoja oleslelutiloja ainakin nuorille ja lapsille. Aiheesta lisää  ainakin Intsulla, Kurakauppalan Kaisalla ja Mallin lykyissä.

5 kommenttia:

katjainkeri kirjoitti...

Syksyn kivoihin juttuihin kuuluu kyllä ohjattujen harrastusryhmien kauden aloitukset, omissa haaveissa aloittaa puutyökerhossa, vaan katsotaan miten kyytiasia järjestyy.

sirkkis kirjoitti...

Tuo polkupyörien kaaos ei ole kiva. Kaarakan-talon tilaisuus varmasti mieluinen. Joko olet ilmoittautunut monelle kurssille ???

Kaisa kirjoitti...

Voi kun joskus pääsisi noihin Kssrakan tempauksiin, mutta päivällä ei pääse ja illalla on aina jotain...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kävin Intultakin kurkkaamassa paikkaa. Upeaa todella ja varmasti mielenkiintoista. Tuo villarikaaos vaan pitäisi saada järjestettyä vaikka pyörätelineillä. Teeppäs aloite - pliis

ellu kirjoitti...

Mielenkiinnolla odottelen Kaarakan kurssien aikaansaannoksiasi blogissasi. Ollapa aikaa ja tuollainen paikka, missä saisi päivisinkin harrastella.
Nuo polkupyörät... ensimmäinen kurssi...miten parkkeeraan polkupyöräni.