keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

alkaa uuden opettelemisella  tyhjällä koneella uusin jutuin. Kesän alussa 5 v vanha  pöytäkoneeni alkoi takkuilla. Muutamaan kertaan yritettiin etsiä vikaa, mutta ei kone suostunut nikottelematta toimimaan. Odottelin syksyä ja uutta Windows 8 tulevaksi. Aloin tottua jo tähän kannettavaan, jossa on käyttöjärjestelmänä Windows 7 ja  olin varma, että hankin uuden pöytäkoneen, jossa Windows 7.  Kuinka ollakkaa, taas mut saaatiin uskomaan, että 8 on parempi. Eilen käytiin hakemassa  tämä
  Tähän vaiheeseen olen päässyt, johtohässäkästä selvisin yllättävän helposti. Pressan puheesta ei kyllä jäänyt paljon mieleen, kun päässä pyöri vielä piuhat poikineen,

Wienin Filharmonikkojen uuden vuoden Strauss-konsertista  ehdin nauttimaan kotisohvalla kaikessa rauhassa. Siitä on noin puoli vuosisataa, kun ensimmäisen kerran nähtiin Strauss-konsertti TV:stä.
Siitä lähtien tämä hieno konsertti on ollut  perinne. Se vain pitää nähdä...

            Hyvää alkanutta viikkoa!
           

8 kommenttia:

*VEKKI* kirjoitti...

Tuo kone näyttää kyllä niin hirmu monimutkaiselta. Mutta varmaan ihan helppo käyttää, kun paneutuu.

Sirkka U kirjoitti...

Tietotekniikan kanssa joutuu aina vaan uudelleen ja uudelleen paneutumaan uusiin asioihin. Kehitys on niin nopeaa. Toivottavasti koneesi osoittautuu hyväksi ja pääset nopeasti sinuksi sen kanssa.

Paula Kristiina kirjoitti...

Minua aina pelottaa kaikki uusi tietotekniikka. Pysyisin mielummin siinä vanhassa ja turvallisessa. Mutta kehityksen mukan on vaan mentävä:) Toivottavasti pääset uuden koneesi kanssa yhteisymmärrykseen ja olet tyytyväinen hankintaasi:)

Neili kirjoitti...

Onnea uudelle koneellesi ja uudelle vuodelle.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea uudesta koneestasi. Varmasti opit käyttämään.

Sirpa kirjoitti...

Onnea uudelle tietsikalle - ja oikein Ihanaa ja Onnellista Uutta Vuotta myös :)

Mulle pukki muuten toi iPadin - ja sitä oon nyt yrittäny opetella käyttää... mut kyllä tää läppärikin aukee tasasin väliajoin, ku en osaa iPadillä jotain tehdä ;)

Liisa kirjoitti...

Heip Heleena!
Hyvää alkanutta vuotta ja tottakai sinä nyt sen uuden koneen hallitset äkkiä.

Matleena kirjoitti...

Onnea uuden koneen kanssa värkkäämiseen! Sitähän me ikäihmiset tarvitaan. Hmh, ollaankohan me ikäihmisä... Olipa miten tahansa, toivottavasti pian kaikki sujuu letkeästi.