sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Nuutinpäivänä

Porraspäätä valaisee lumilyhty, jollaisia olen lapsena tehnyt suojasäällä. Lyhdyn sisälle laitettiin kynttilä. Oli konstikasta saada tuo rakennelma pysymään koossa ja sytytettyä kynttilä.
Tämäkin, nykyaikanen sähköllä toimiva ja  muovinen,  on ollut jo monet kerrat kumossa ja vinksin vonksin.
Eilinen pakkanen on romahtanut ja ulkona on hyvin leutoa  ja oudon tyyntä.  Lunta on sen verran, että maa on valkoinen ja meidän kotikatukin on valkoinen. Puut ja pensaat ovat huurteisia.  Talitintti tuomen oksalla yritti jo vienosti sirkuttaa: titi ty, titi ty...

                        Hyvää Nuutinpäivää!
                   

5 kommenttia:

Sukkailija, ent. Kangaskasa kirjoitti...

Minäkin jo kuulin pikkulintujen sirkutelua, kuulosti oudolta keskellä talvea. Hyvää Nuutinpäivää sinullekin!

KristiinaS kirjoitti...

Täälläkin tintin juttelee mutta sepäs vasta on oudon kuuloista kun jo edellisellä viikolla mustarastas lurittelee lauluaan niin komeasti keskellä yötä!
. . .paha Nuutti pois viepi . . . sanotaan, ja niin oon korjannu joulukoristeet tänään laatikkoonsa. Hieman on tyhjän näköistä mutta "kohtaha" saa pääsiäistä laittaa esiin.

kosotäti kirjoitti...

Ihana lumilyhty

Sirpa kirjoitti...

Hyvää Nuutinpäivää myös sinne sinulle :)
Itse taidan venyttää tuota koristeiden pois vientiä - näin yövuorojen välissä ei oikein "nappaa" tuo siivoominen - kun se homma ei muutenkaan kuulu mun Top 5:een. Otan koristeet (ne vähät mitä on ) pois sitten ensi viikon alussa...

sirkkis kirjoitti...

Minä luulin sitä oikeaksi, vasta luettuani katsoin ja huomasin sinun jekun. Ihana on.