maanantai 20. heinäkuuta 2009

Piskottelupäivää

on odotettu ja kaivattu. Joku surffailee ja koittaa välillä järjestellä ottamiansa kuvia koneella kansioihin.
Joku osaa nautiskella rennommin.

Alla on kollaasi laukuista.
Ylärivillä on huonekalukankaan palasesta tekemäni, vanhanajan sulkijamekanismilla varustettu "käsilaukku". Alarivillä nyörimäisestä langasta kiinteillä silmukoilla virkkaamani kesälaukku, vuori vedenpitävää ja ryhtevää kangasta sekä samasta langasta takareunavirkkaamani kännykkäpussi. Lanka on Kauhavan Kangas-aitan penkojaisista tekemäni löytö. Kännykkäpussin väri on oikea. Ulkokuvauksessa on ole onnistunut saamaan oikeaa vihreää. Laukut ovat valmistuneet viime tai peräti edellisvuonna.

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hienoja laukkuja! Kaunis kangas tuossa "käsilaukussa"! (Miksihän muuten olet pannut sitaatteihin, eikö se ole ihan kunnon käsilaukku.) :)

Malli45 kirjoitti...

Hieno käsilaukku se on!
Virkattukin on hieno!
Miten niin piskottelupäivä? Täällä parinsadan km:n päässä satoi kuin saavista kaatamalla iltapäivällä. Nyt aurinko paistaa pilvisellä taivaalla ja Vanajavesi kimmeltää...

Heleena kirjoitti...

Sanana "käsilaukku" tuo mulle nostalgisia ja iloisia mielikuvia. Mulla oli 60-luvulla ihan samanlainen mustasta pehmeästä nahasta (ja kallis), palveli aikansa ja lopuksi mökillä kummipojan ja sisartensa leikeissä oikeana Muumi-mamman laukkuna, leikki-ikäisten aarteita pullollaan. Kaikille oli laukkuja ja tavaroita, mutta tämä "käsilaukku" oli se jokin.

Sipi kirjoitti...

Ihastuttava tuo käsilaukku!! vaikka hienojahan nuo on aina sun tekemäsi laukut :)
Liekkö myynnissä enää nykyään tuolla mekanismilla toimivia kunnon "vanhanaikaisia laukkuja, kukkaroita on vaan laukkuja en muista nähneeni..

Ps.Olen tuftannut ja se sun antamasi verhokangas toimii aivan loistavasti!! :)

TeSa kirjoitti...

Ihanat väskyt ja pussukat.
Mehikasvi on hauska, sehän sopii kukkimaan minne vaan.