keskiviikko 17. elokuuta 2011

Harrastukset

alkavat pikapuoliin, huomenna on jo ilmoittautumispäivä. Syksy  tuli myös tästä kuvasta heti mieleen.
"Leppäsen Likat" siinä on  menossa tyttökerhoon, Veljen ilme kertoo sen. Mamma on tullut portille saattamaan. Koti  on tuossa oikealla, mutta ei yhtään seinää edes tullut kuvaan.  En muista aitaa enkä veräjää.Likoilla on pään kukkuralla ihanat angoramyssykät, itse virkatut,  muistan hyvin, toinen oli vaalean sininen ja toinen hentoinen roosa.
              Siitä on kauan.......


6 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ompas viehko kuva muistoistasi. Syksy on alkamassa meilläkin alkavat ilmoittamiset kursseille. Minulta taitaa jäädä tämän syksyn omat harrastukset puuttumaan. Teen kotona rästiin jääneitä nukkeja. Kutimia olen myös ottanut esille .

Sirpa kirjoitti...

Aivan ihana kuva! Noissa vanhoissa kuvissa on sitä jotain.... Eipä ole siis ihme, että vintage vaikuttaa moneen käsillä tekemiseenkin. Minä itse olen ainakin aivan ihastunut noihin vintagekortteihin - suunnitteilla tehdä muutama itsekin (tai ainakin siis yrittää tehdä ;))

Pia kirjoitti...

Nostalginen ja varmaankin paljon muistoja ja mietteitä pintaan nostava kuva. Minunkin syksyyni ja harrastuksiini liittyvät vanhat valokuvat Elämänkaarikirjoituksen muodossa!

ellu kirjoitti...

Onpa onnellisen näköisiä kerholaisia.
Itse en ole vielä tarkkaan miettinyt, osallistuako. Muutamia lyhytkursseja olisi tarjolla. Nallen voisi tehdä yhdessä piirissä.
Mietitään vielä.

Sipi kirjoitti...

Ihana kuva!!
En sitten saanut ilmoitettua itseäni kansalaisopistoon muuta kuin Zumbaan ja sinne pääsinkin, mukavaa :)

Kaisa kirjoitti...

Voi, ihana kuva! Tyttökerhosta minunkin harrastukseni aikanaan lähtivät, oli suurta päästä kerran viikossa koululle leikkimään. Kai siinä jotakin hartausasiaakin oli, mutta lapselle leikki jäi päällimmäiseksi mieleen. :)

Ilmoittauduin eilen itämaisen tanssin alkeisiin, jospa saisi vähän palautettua sitä ryhtiä ja tasapainoa jonka muutama vuosi sitten vastaavalla kurssilla hankin...