tiistai 16. elokuuta 2011

Kerään satoa Hillokellariin

1.9.2011 alkaa Sukkasato  ja kahden kuukauden ajan neulon ( minä kudon) sukkia, tossuja ym. jalkoihin pantavia Hillokellariin. Heti ilmoittauduttua huomasin kaupasta tultuani löytäneeni sieltä lankaa. Kaupungissamme ei ole enää lankakauppaa, mikä on suuri puute. Tosin kaupassa kuin kaupassa kierrän aina katselemassa löytyisikö lankaa, mieluiten tietenkin halvalla. Nämä vihreät seiskaveikat eivät maksaneet paljon ja vielä halvemmalla sain viime viikon neuletapaamisessa eräälle Tikkuajalle tarpeettomaksi jääneet 2 kerää Regiaa. Nämä sopisivat väreiltään  hyvin yhteen, mutta ovat eri vahvuisia.
 Vartahilla on sukkia ja nämä pitää saada valmiiksi ennenkuin uusia  aloitan. Aikaakin on vielä runsas kaksi viikkoa.  Lanka on ohutta ja pyöröpuikko 2,5 . Ovat olleet kauan tekeillä.  Nämä eivät kerrytä satoa Hillokellariin, vaan kaikki ne,  jotka aloitan 1.9.2011 tai jälkeen.
    Kesäisen lämmintä viikkoa Sinulle!

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Sinnehän minäkin...hillokellariin :)

sirkkis kirjoitti...

Minä olen vain hengessä mukana, ei tuo aikani riitä kaikkeen mihin haluaisin osallistua.

Eve kirjoitti...

Lähdin "seikkailulle" toisten blogeihin ja päätin jokaiselle jättää pienen kommentin :). Sinulla on käsityötaito kyllä hyppysissä ja viherpeukalokin on oikealla paikallaan...
Mukavaa keskiviikkoa!

Anneli kirjoitti...

Voi kun onkin kivan näköiset :)

Kaisa kirjoitti...

Minä vain seuraan tänä vuonna vierestä tyytyväisenä, kun tempaus toteutuu ja väki on innostunutta. :)