lauantai 19. kesäkuuta 2010

Festaripäivän,

ensimmäisen, aamulla aikaisin lähtiessäni pihasta ja päästyäni kadulle tuli mahtava sadekuuro ja takaisin tullessa 5 km ennen kotia tuli samanlainen sadekuuro, joka jatkuu edelleen. Siihen väliin mahtuu paljon tunnelmaa, eikä mitään tietoa sateesta.
Näytteilleasettajat olivat omassa salissaan. Heti sisäänkäynnissä oli vastassa valtava punainen kerä ja siitä johti punainen lanka mutkitellen monen nurkan taakse neulekahvilaan.
Hieno telttamme oli valmiina sisätiloissa sateen takia. Kiitokset Tellulle valtavasta urakasta. Palojen ompeleminen toisiinsa ja teltan pystyttäminen ei ole ihan pieni juttu.

Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubilaisilla on myös oma osasto.

Neulekahvilassa: Nämäkin ovat käsityötä. Kakun päällä on lankakerä ja puikot, siis syötävät sellaiset.

Punaista lankaa onkin monessa paikassa ja ihana kassakone oikeasti toimii.

Neulekahvilassa omana työnäni olivat puikkovirkkaukset, siis monta erlaista keskeneräistä. Kiinnostuneita messukävijöitä oli varsinkin keskipäivällä välillä ruuhkaksi asti. Muutamat uskaltautuivat itse kokeilemaan käytännössä, miten virkkaus sujuu. Välillä neuvoin myös paperiruusun taittelua siitä kiinnostuneille.
Omat kiertelyt ja kuvaamiset jäivät vähiin, mutta....
Huomenna festivaalit jatkuvat ja uusia tunnelmia tulee...

2 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Varmasti mielenkiintoiset messut.

Matleena kirjoitti...

Upea on tuo teidän yhdessä tekemä teltta! :) (Muuten mikä sen loppusijoituspaikka mahtaa olla?) ja niin monenmoista kivaa näyttää messuilla olleen.
Meilläkin on muuten tänään satanut muutamamn tosi vetisen kuuron, mutta nyt illalla paistaa ihanasti aurinko. :)