lauantai 12. kesäkuuta 2010

Knitting in Public Day

tutummin KIP-päivää Seinäjoella oli tarkoitus viettää pihalla, kadulla Puistopolulla Käsityöaitta Fionan edessä. Säätieteilijöiden lupaaman runsaan sateen takia ( tihkuna alkanut sade sitten kyllä yltyi ) tilaisuutta vietettiin sisällä lankakaupassa, jossa alun toistakymmentä harrastajaa oli paikalla.

Otin pari kuvaa tarkoituksella ilman henkilöitä, mutta sain piilokuvaan lankakauppiaan maastoutuneena suorittamassa arvontaa.

Onni suosi ja palkintoni on kangaskassi, toisella puolella kukkakoriste ja toisella puolella prodeerattuna liikkeen nimi, sekä paketti lapsen pulloverin tekemiseen puikkoineen ja nappeineen sekä langat ja ohje. Kiitos onnettarelle ja lahjoittajille!

Omat ostokset tässä: hempeitä lankoja pesimiin ja Elegant lankaa neuleeseen, jpka on vielä hämärän vision varassa.

Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta seurasta ja erityiskiitos järjestäjille!
Nautitaan sateesta!
Viihtyisää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Oli oikein mukava tunnelma. Se sinun huivisi oli kyllä todella kaunis.

Sipi kirjoitti...

Kiitos itsellesi, mukavaa on aina ystävien kera tikutella!
Sain nauttia sateestakin oikein kunnolla kun kotiin päästessäni oli vaatteet niin märät että ihan kaikki piti pistää kuivumaan :D

Sude kirjoitti...

Harmi, kun meillä täällä ei ole mitään tapaamisia, ne kuulostaa niin mukavilta. Minä vietin KIP-päivää vähän ennakkoon istumalla pari tuntia Jyväskylän linja-autoasemalla neulomassa. Olin katsonut aikataulun väärin, mutta onneksi oli kudin kassissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hellevi sanoo isoo kiitos sinulle todella ahkeralle myssyjen ja tilkkujen tekijälle. Aurinko paistaa, vaikka se onkin nyt pilvin takana...

sirkkis kirjoitti...

Voi nuo langat ovat kuin värieniloittelua. Mitähän ihanaa neulot noista uusista langoista?

Pitsisukka kirjoitti...

Mikä ihana lankakauppa! Käynpä siellä kunhan seuraavan kerran käyn poikani luona niillä seuduin. Mukava seurailla mitä kaunista loihdit ostamistasi langoista, ainakin tuo TeeTee Elegant on aivan mahtava materiaali.

malli45 kirjoitti...

Kauniita kuvia sulla langoista! Linkitin tänne Kipistä.
Oletpa taas ahkeroinut!

Maija kirjoitti...

Kip- päivä oli kyllä mukava kokemus!
Ja kiitos, kameran kanssa on vielä opettelemista ja tahdon oppia lisää.

Onneksi on blogistania, muuten tämä leikkauksesta toipuminen olisi niin kurjaa. Kivut unohtuu hetkeksi, kun saa lueskella :)