keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Sinisin kaikista

unohtui vallan eilisistä pihamaan kukkijoista.
Tuttu vanha akileija

Jotain pientä sinistä on päässyt vartahilta, kuten tiskiliina Bambusta, pyörövarras 3,5, kokoa valtava, 30x30 cm. Näin sydämellisiä kauniita liinoja täällä, ohje on Kesä Novitassa, mutta kun inspiraatio iskee, ei ehdi katsoa ohjetta, vaan sovelsin sydämiä oman mielen mukaan.

Pienensin tuntuvasti puikon kokoa ja valitsin 2 ja liinasta tuli 18x19 cm, aivan liian pieni. Seuraavan ehkä teen ohjeen mukaan.

Vaihdoin langaksi Novitan Eco Cotton Luxus ja puikon kooksi 3,5, malliksi tuttua ja turvallista korinpohjaa. Valmiina kokoa 25x25.

Tein myös pesimiä Matleenan pyöröohjeella. Mukava ohje ja ja joutuisti valmistui moneen käyttöön tarpeellinen pesin. Tähän voi käyttää kaikki akryylilangat. Tein paksusta langasta kaksinkertaisena ja näistä tuli tosi muhkeita.

Nämä kaikki menevät lahjoiksi tällä viikolla juhlivalle ja synttärivieraille.

4 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kyllä kauniita on liinat ja ihana pesinkin.Mun lemppariväri vielä tuo sininen. Ja kukistakin kyllä tää sinisistä sinisin on kaunein,vaikka viehättäviä ovat nuo toisetkin.

sirkkis kirjoitti...

Voi minunki on pakko kokeilla noita rättineuloksia. Ihania ovat ♫

Marleena kirjoitti...

Onpas hienoja liinoja ja niin kauniin väriset pesimet.

Matleena kirjoitti...

Ihan on on tuo sinisistä sinisin! :) Ja kauniita ovat rätit ja pesimetkin. Niitä on lysti tehdä ja kokeilla erilaisia versioita! ;D