keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Vilautan

pikkuisen ensi viikonlopun ohjelmaa.
Kauhavalla on Puukko- ja käsityöfestivaalit 19.-20.6.2010 ja siellä Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubilaisilla on monenlaista ohjelmaa Neulekahvilassa. Oma osuuteni on sunnuntaina, jolloin pidän työnäytöstä varras- eli puikkovirkkauksesta.
Kuvassa on yksi työ aloitettuna Esiton kampalangasta, virkkuukoukku 2 ja omatekoinen varras (harjanvarresta katkaistu) kokoa noin 25. KIP:ssä arvonnasta voittamani Käsityöaitta Fionan kaunis kangaskassi pääsee näin mukaan festareille.

Kangas-Aitassa on myös festaritunnelmaa, lankatarjouksia kirpparia perennanvaihtoa ym. Linkistä pääset katsomaan heidän omia tarjouksiaan.
Paperiruusutj joita uskoakseni on runsaasti, pääsevät myös esille Festareilla.

Tänään aurinko paistaa ja on aivan hyvä kesäpäivä!
Viikonloppuna on myös Provinssirock tapahtuma Törnävän saaressa, joten kaunis sää olisi toiveissa......

5 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Hienolta näyttää tuo puikkovirkkaus. Tykkään valmistuvasta kuviosta. Kiva omatekoinen apuväline sinulla jälleen niiden puikkojen lisäksi.
Neulomasi tilkut olivat täydellisiä :)

Sipi kirjoitti...

Puikkovirkkauksella saa kaunista pintaa ja sopii hienosti moneen juttuun.
Mieleeni on jäänyt yksi myssy joka oli puikkovirkkauksella tehty, ei ihan päälaelle asti mutta reunusosa kokonaan(olisko kiinteitäsilmukoita ollut päälaki) ja se oli kyllä tosi kaunis myssy :)

intsu kirjoitti...

Kaunis tuo sun puikkovirkkaus. Aivan jo on perhosia vatsassa,kun ajatteleekin festareita. Mitä kaikkia siellä koemmekaan!

Marleena kirjoitti...

Jännän näköistä tuo puikkovirkkaus.
Mukavaa festariviikonloppua! .-D

Sude kirjoitti...

Tuota puikkovirkkausta haluaisin minäkin oppia. Varsinkin jos työvälineetkin saa noin halvalla, kyllä minultakin vanha harjanvarsi löytyy :)Kaunista on ainakin sinun kädenjälkesi, harmi vaan etten pääse luonnossa näkemään.