keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

HHV 3

Kovan innostuksen vallassa tein Lontoon tuliaislangan lopusta Baktuksen (ohje on mun päässäni).  Lisää pituutta sain tekemällä kukkia huivin päihin. Kukan ohjeen löysin Ullasta.
Tämä on siis kolmas huivi, eli hyvin on Hulluttelu päässyt vauhtiin.
Eilisen päivän vietin tutustumalla Kumminpoijan Äidin kanssa naapurikaupungin kirppareihin. Sää oli pilvipoutainen ja tiet olivat kuivat. Hiihtolomasta huolimatta tai ehkäpä juuri siksi, oli tosi vähän väkeä liikkeellä ja saimme kierrellä kirpparilla melkein kaksistaan. Poikkesimme vielä paikalliseen Pizeriaan, mikä oli meille kummallekin suurta luxusta.
Tänään on aurinko paistanut ja lämmintä on yli 6 astetta, oikein sopiva ja ihana ulkoilupäivä.

Nautitaan  ja huivitellaan!

9 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Kiva huivi ja lanka on erityisen mukavan näköinen!
Lykkyä tykö huivihullutteluun! Itse en ole rohjennut! ainakaan vielä!!! ;-D

vekki kirjoitti...

Nätti huivi ja tosi kivat värit! Hyvää Hulluttelua!

Sipi kirjoitti...

Nopsaan olet taas vartahia liikutellut kun on jo toinen huivi valmiina! Hieno baktus, kukkaset kruunaa ja tekee siitä oikein tyylikkään :)

Auli kirjoitti...

Hieno huivi. Minullakin on yksi baktus kesken ja en millään saa sitä valmiiksi. Pitäis ottaa itseä niskasta kiinni. Joskus vaan jotkin työt jää jumittamaan!

intsu kirjoitti...

Hieno baktus ja aivan ihanan värisestä langasta!

Seijasisko kirjoitti...

Mukava huivi!! <3

Mullakin on hullutteluhuivi eli LacyBaktus puikoilla, kun vain ehtisi sitä neulomaankin , kun on niin paljon muitakin juttuja.

Kivaa kevättä.

Mammutti kirjoitti...

Nätti huivi ja nuo langanvärit on niin ihanat! Meilläkin oli aurinkoinen, lämmin päivä, yritin kuvatakkin rännistä tippuvia vesipisaroita. Nyt alkaa kevät tulla!

Anneli kirjoitti...

Mielettömän ihana huivi !
Ja nuo kukat... miten keksitkin laittaa ne päihin... kivat ;=)

Matleena kirjoitti...

Kaunis Baktus! Niin kivat väritkin! :) Pakomielle taisi tulla sinullakin hullutteluun. ;D Minullakin vain huivit pyörivät mielessä vaikka muuta yritän tehdä.