sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Viimmeisiin

pakkaspäiviin ehtivät nämä Lainahöyhen -lapaset ( rav.link).  Lankakomeron Päivin blogista löysin linkin ohjeeseen ja ihastuin.
Lanka on 7 -veikkaa ja 3.5 numeroisella pyöröpuikolla kudoin molemmat lapaset yhtäaikaa. Ohjeessa oli mulle  monta kivaa uutta asiaa. Alun alkaen aioin tehdä kämmekkäät, mutta en malttanut lopettaa kesken, vaan tein lapaset.
Kuvassa on joku kulkenut oikeissa höyhenissä, joten Lainahöyhen -lapaset sopivat hyvin mukaan.
Nämä lapaset sopivat mainiosti  Nikolai -huivin kanssa yksiin. Settiin kuuluu myös myssy ja kauluri ja ohjeet ovat jo odottamassa.
Uusi viikko on taas alkamassa.  Tänään saimme nauttia ihanasta aurinkoiseta ja tuulettomasta säästä. Luvassa on kuitenkin uutta lunta ja tuiskua.
"Uusi lumi on vanhan lumen surma"  sanoo vanha kansa.  Niin......sanoo.....

6 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Kivat lapaset tai porilaisittain vanttuut. Minulle pyöröpuikoilla lapasten neulominen on vielä ihan uusi asia. En ole sitä kokeillut. Pitäisi varmaan rohkaistua. Sulla on hirveä vauhti! Uusia töitä tulee ihan liukuhihnalta!

Anneli kirjoitti...

Ihanat lapaset!
Kaikkialla muualla suomessa on eilen aurinko paistanut, paitsi täällä kymenlaaksossa :(

vekki kirjoitti...

Kauniit lapaset ja näyttää niin monimutkaiselta tuo kuvio, mutta oikein kauniilta.

Mammutti kirjoitti...

Kauniit lapaset!
Meille luvattiin juuri ja juuri plussanpuolelle päivälämpötiloja ja öiksi reippaita pakkasia, joten lapaskausi täällä jatkuu...

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Olitkin ensimmäinen joka nuo lapaset ohjeellani teki. Kiitos ja kiva, että tykkäsit. Olen itse aivan koukussa tuohon mallineuleeseen, kun se on niin nopeaa neuloa, mutta kuitenkin näyttävää.

Sipi kirjoitti...

Nämä oli tosi jännän näköiset lapaset kun molemmilla puolilla on sama kuvio! Sopii hyvin Nikolain kanssa pidettäväksi..aloitin itsekin saman huivin :)