maanantai 7. maaliskuuta 2011

Siitä on jo kauan

kun ihmettelin maailman menoa samaan vuodenaikaan vuosikymmeniä sitten.
Kuvaaja olisi voinut näyttää myös vaunuissa olijan, Puttelin. Äidin tekemissä vaatteissa poseeraan tädilleni.
Asuimme Mamman luona, kun vanhempani eivät ehtineet omaa kotia perustaa isän lähtiessä sotimassa. Siinä sitten vierähtikin vuosia niinkuin tiedämme.
Tänään kului aamupäivä "Picasasti" Vanhat valokuvat tietokoneelle - kurssilla ja monia uusia ja vanhoja asioita selvisi.
Olisinko tulossa vanhaksi vai.... mutta ihanaa aikaa se on ollut!

6 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Ihania nuo vanhat kuvat. Sinäkin oot niin söpö kuin joku namu hienoissa kostyymeissasi. Minua kanssa kiinnostaisi kauheasti joku kuvankäsittelykurssi, mutta en tiedä milloin sellaselle ehtis. Olen nyt itse opetellut Picasaa ja oppinut tekemään siellä jotakin, niinkuin niitä kollaaseja, joihin mulla on nyt oikein himo. Vanhat kuvat olisi kanssa niin hieno kohde.

Sipi kirjoitti...

Ihana kuva! Hyvä kun menit kurssille, saat nyt talletettua koneelle kaikki hienot kuvat ja pystyt niitä sitten siirtämään vaikka kankaallekin :)

Päivikki kirjoitti...

Onpa ihanan nostalginen kuva! Olisipa täälläkin tuollainen kurssi!

Matleena kirjoitti...

Ihana kuva! :) Vanhoissa kuvissa on sitä jotain. Minäkin haluaisin oppia lisää kuvankäsittelystä esim. korjailemaan vanhojen kuvien saamia traumoja. Omat vanhat kuvat olen tallentanut sellaisenaan myös sähköiseen muotoon.

Anneli kirjoitti...

Ihana kuva ja nuo vaatteet ovat suloisia :D

sirkkis kirjoitti...

Voi kuinka suloinen kuva. Kyllä noissa vanhoissa kuvissa on paljon viekoja asioita. Niiden aikaan saama muistelu on aina mielialaa nostavaa ja tarinoita hetkistä jolloin kuva otettiin.